Montenegro

Adam Sendler snima dva nova filma i nisu komedije

Adam Sendler vraća se sa novim filmom u saradnji sa Netfliksom. Na Twitter nalogu striminig servisa, najavljeno je da će Sendler glumiti u nadolazećoj adaptaciji romana “Spaceman of Bohemia” koju je češki autor Jaroslav Kalfař napisao 2017.

Produkciju će zajedno sa Netfliksom uraditi kompanije Free Association i Tango Entertainment.

Roman je okarakterisan kao “međugalaktička odiseja ljubavi, ambicije i ličnog otkrivanja”. Priča prati Jakuba Procházkog, dječaka kojeg su baka i djeda odgajili u jednom češkom selu. On se ostvaruje kao naučnik i postaje prvi astronaut sa sela.

Ostali detalji su nepoznati, iako se spekuliše da će Johan Renk uraditi režiju za ovaj još uvijek neimenovan projekat. Renk je poznat kao vrhunski režiser muzičkih spotova koji je sarađivao sa mnogim umjetnicima kao što su David Bowie i Madonna. Takođe je radio za mnoge televizijske serije kao što su “Breaking Bad”, “Halt”, “Catch Fire” i “The Walking Dead”. Iz ovih informacija možemo zaključiti da se sigurno neće raditi o još jednoj komediji popularnog glumca.

Nedavno se pojavila vijest i o još jednom ostvarenju Netfliksa sa Sendlerom u glavnoj ulozi, a riječ je o drami “Hustle”. U tom filmu, glumiće NBA skauta koji u inostranstvu pronalazi mladog talenta i trudi se da mu obezbijedi ugovor u ekipi, u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu.

S obzirom na to da je početkom ove godine Netfliks potpisao ugovor sa Sendlerom da s njim snima više filmova, vjerovatno ćemo u narednom periodu dobiti još novih ostvarenja.

Football news:

Holand continues to insist that he is a monster. Fastest in the history of the Champions League scored 15 goals (and added 16)
Koeman on the victory over Dynamo Kyiv: We achieved our goal-we reached the playoffs
Solskjaer on 4:1 with Istanbul: Manchester United played intensely, enjoyed the match. We want to be 1st in the group
Forward Ferencvaros Troll Cristiano: celebrated a goal in his style. Ronaldo responded with a goal and a very angry look
Morata scored 5 goals in 4 games in the Champions League for Juve. His best result is 5 in 12 games in the 2014-15 season
Holand has scored 15 goals in the Champions League the fastest. 7 games better than the record
Ludicrous omission of the Champions League match: the Brugge forward did not want to transfer to the bus, and he was kicked out