Montenegro

Brnabić: Muči me, ne mogu da spavam jer dehumanizuju i kriminalizuju Vučića

Izjednačavanje članova porodice predsjednika Srbije Aleksandra Vučića sa Šarićem, Kosmajcem, Bojovićem je pokušaj kriminalizacije porodice Vučić, kaže premijerka Ana Brnabić.

Ona je ocijenila da se to čini kako bi predsjednik države postao legitimna meta.

Ona je za TV Pink navela da kampanja, kako je navela, “tajkunskih medija” nikada nije bila tako monstruozna, da niko nije očekivao takav napad i da su “i nju iznenadili”.

Brnabić je naglasila da je Vučić izložen neviđenom medijskom linču kako bi postao legitimna meta.

“Mediji koji su vlasništvo tajkuna mogu da pišu i rade šta žele. Radi se o dehumanizaciji i kriminalnizaciji Vučića, te ukoliko se njemu nešto desi ili nekom od članova porodioce, stvori se ambijent da je to dio kriminalnog miljea, a ne pucanj u Srbiju”, rekla je ona.

Brnabić kaže da je muči i da ne spava jer je njen zadatak kao predsjednice Vlade Srbije i šefa svih resora bezbjednosti da sačuva Vučića i njegovu porodicu.

“Ovo što se dešava nije naivno. Vi mislite da je meni lako, znam jer umijem da čitam, kakve su ovo prijetnje upućene Vučiću i njegovoj porodica i kakav znak jednakosti se stavlja između mafije i Vučića i njegove porodice”, navela je ona.

Napominje da mediji koji satanizuju predsjednika i njegovu porodicu imaju za cilj da Vučić izgubi vlast pa po cenu i njegovog života. Napominje da da 100 puta izrečena laž, postaje istina.

“Ja to kao premijerka ne smijem i ne mogu da dozvolim. Nije istina da Danilo Vučić ima veze sa kriminalom i mafijom, da Andrej Vučić ima restorane, kafiće i zemlju. Sve su to neistine. Svi ti mediji znaju šta je istina, ali su izabrali da kriminalizuju i satanizuju Aleksandra Vučića, ali vlada će se boriti protiv toga svim sredstvima”, navela je ona.

Football news:

Vasco da Gama sports Director: Balotelli will be like Maradona for us
Real Madrid won't buy Mbappe in the summer of 2021 due to the crisis (Le Parisien)
Ibra scores in 39, Buffon drags in 42, Ronaldo has no plans to finish. Is football really getting old?
Ziyech about who inspires him: Eden Hazard. A world class player
Jermain Defoe: Kane and Son are the best link in the world right now
He was a gentle giant, always happy. Redknapp - about PAP Buba Diop
Bayern will play Atletico without Lewandowski, Neuer, Tolisso and Goretzky. They did not fly with the team to Spain