Montenegro
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Četiri puta uboden nožem u krugu bolnice

Pogledajte i

U Crnoj Gori danas na sjeveru umjereno do pretežno oblačno, povremeno sa kišom i grmljavinom, …

Pljevaljske Novine Društvo 99 Pregledi

Kako saznaje PVportal danas kasno popodne ispred službe hiruškog odjeljenja Opšte bolnice u Pljevljima doslo je do tuče dvije osobe, srednjih godina, nakon čega je jedan od učesnika fuzičkog sukoba I.Ć iz Pljevalja zadobio ubodne rane nekoliko, po našim saznanjima četiri. Tri rane u predjelu stomaka i jednu u grudi i tom prilikom probijen mu je grudni koš. Radnik obezbeđenja bolnice tokom pokušaja da spriječi sukob zadobio je nekoliko posjekotina po rukama, a vozač Hitne pomoći, koji je takođe pokušavao da spriječi sukob, ostao je nepovrijeđen. Povrijeđeni je najvjerovatnije uboden nožem, a poslije ukazane pomoći u bolnici I.Ć hitno je transportovan u KBC Podgorica. Nakon što je povrijedio I.Ć. napadač se dao u bjekstvo.

Sukobu je prethodilo pružanje pomoći povrijeđenom I.Ć koji je bio poprskan biber sprejom. Sa povrijeđenim je bila i majka, koja je bila prusutna kada je došlo do ranjavanja njenog sina.

Vrlo brzo na mjesto događaja pojavila se policija koja je blokirala šire područje oko Doma zdravlja i bolnice. U veoma kratkom roku utvrđeno je ko je izvršilac i uslijedila je opsežna potraga za bjeguncem. Poslije opsežne pretrage terena izvršilac ovog krivičnog djela N. P. lociran je i uhapšen u selu Borovica.

Osim kraktke izjave da se na ovom slučaju i dalje radi iz Centra bezbjednosti Pljevlja nisu dali nikakve informacije. Policija će se zvanično oglasiti kad budu utvrđene sve činjenice jer je operativni rad još u toku.

Izvor-pvportal