Montenegro

Crnogorska kolonija se sprema za LŠ: Ne prijetimo, ali možemo sa svima da igramo

Lučki grad na jugu Francuske dom je crnogorskih vaterpolo reprezentativaca Uroša Čučkovića, Bogdana Đurđića, Dejana Lazovića i Vladana Spajića. U Marseju ,,ajkule“ pišu lijepu priču sa trenerom i bivšim reprezentativcem Milošem Šćepanovićem, dok ih vaterpolo svijet svrstava u jednog od ozbiljnijih favorita u Ligi šampiona. Dobar zalet za ino-obavezu Marsej je napravio u domaćem prvenstvu.

“Mogu da kažem da je klub, prije svega, odlično organizovan, a počeli smo dobru priču u domaćem prvenstvu. Liga je krenula, nema pozitivnih igrača, bez problema se igraju utakmice, a testiranja, u našem klubu, redovna su”, kazao je Čučković.

Ukupna situacija sa virusom utiče na raspoloženje i na razmišljanja, a naš reprezentativac se nada da će Liga šampiona krenuti u zakazanom terminu.

“Živimo normalno što se tiče sporta, ali kao da smo na pripreme. Posljednjih šest mjeseci je samo sport i ništa drugo. Bazen, kuća i to je to.”

Čučković je zadovoljan kompletnom situacijom u klubu. Kaže da je Šćepanović posložio kockice.

“Miloš je još kao igrač razumio vaterpolo što se potvrđuje i po našoj igri. Imamo kvalitetne pojedince, odličan sistema gdje svako ima svoju ulogu, zna se ko što radi, uz igračku slobodu. U dosadašnjoj karijeri ovakav sistem mi najviše prija.”

Na prvom turniru Lige šampiona Marsej čeka težak posao u Rimu. Čučković je oprezan.

“Možemo sa svima da igramo, a da baš prijetimo, to nećemo. U Rimu nas čeka najvažniji meč sa Ortiđom, želimo da odigramo najbolje i da pobijedimo. Čekaju nas dueli sa Jugom i Pro Rekom, dobro znamo kakve su ovo ekipe, a vjerujem da će uživanje biti igrati sa njima.”

Naš reprezentativac je u odličnoj formi. Srećan što su ga povrede zaobišle.

“Rame me mučilo dosta vremena, a u posljednjih šest mjeseci nemam probleme. Zbog toga se bolje osjećam u bazenu. Mogu više da se posvetim igri”, zaključio je Čučković.

Football news:

Milik moves to Marseille. He was photographed with a shirt with the 19th number
Suarez scored 10+ goals in the league for the tenth time in a row
Atletico missed a shot from Eibar Dmitrovich from the penalty spot. Goalkeepers have not scored in La Liga for 10 years
Barcelona is far superior to Real Madrid. Our style of play does not depend on transfers. The presidential candidate of blaugrany the Freixo about the rivalry
Pogba played in the shadow of Bruno in 2020, it has dampened his ego. It reminds me of the Juve era. Ex-Manchester United player Parker about the midfielder
Valencia produced the worst first round in La Liga in 38 years, scoring 20 points in 19 matches
Diogo Dalat: Zlatan is very demanding. And he instills confidence when he sees fit