Montenegro

DF: Koliko su Mugoša, Eraković i Lazović zaradili u Nacionalnom koordinacionom tijelu

Da će NKT postati bizarno tijelo i predmet ironije brojnih građana znalo se od starta. Sastav reprezentacije NKT ukrasio je Jevto Eraković,direktor KCCG, koji se po medijima servilno zahvaljuje Đukanoviću, a nije ga sramota da prolazi pored ljekara, svjestan da svi znaju da on prima pet hiljada eura mjesečno, a oni po nekolike stotine, poručuju iz Demokratskog fronta.

Juče je šef kriznog medicinskog štaba Ranko Lazović danas je na konferenciji za medije kazao da je današnja situacija sa koronaviorusom rezultat ponašanja par neodgovornih pojedinaca koji su napravili grešku “koja nas je koštala koliko nas je koštala”.

<<<Lazović: Zbog neodgovornih pojedinaca imamo današnju situaciju sa koronom<<<

“Rame uz rame s Erakovićem je i egzotični Boban dr Mugoša, koji prima “svega” tri hiljade eura mjesečno, a proslavio se time što je na mjestu direktora Instituta za javno zdravlje već pet, šest mandata. Zato je, sportskim rječnikom rečeno, “ušio” režimske sudije u Crnoj Gori, koje su iza njega sa “svega” tri mandata. Demokratski front je u obavezi zbog građana da Erakovića, Mugošu, Begića i ostale pita koliko su konkretno zaradili i u NKT-u, koliko su profitirali na narodnoj muci, jer bi se po tome reklo da im i nije baš mrsko da pandemija potraje”, pitaju u ovom savezu.

Kako navode iz DF-a, posebna priča je jezički i svaki drugi scenski diletantizam i prenemaganje članova NKT pred kamerama dok građanima drže pridike do iznemoglosti, a onda se pandemija na velika vrata vratila u čuvenu: korona fri destinaciju.

“Naravno, u NKT-u su u zavijenoj formi odmah optužili građane, uz neodređene poruke tipa: “Bili smo se previše opustili”. A ako se iko bio previše opustio, to je upravo NKT. Demokratski front zato poziva kompletan NKT da podnese ostavku zbog nultog učinka, jer smo se i posle sijaset izjava te egzotične grupe partijskih namještenika opet našli na samom početku. Uz ovo, DF se nadao da će biseri i pokondirenost NKT-a ostati jedinstveni u izjavama druga Jevta, koji i dalje ponavlja istu pjesmu da je svaka “stigmatizacija suvišna”, poručuju oni.

Football news:

The first American of Leipzig has never scored in Europe – and yesterday he sentenced Atletico. Nagelsmann sees him as a leader
Former Barca President Gaspar: I Doubt that anyone will remember the names of the current Bayern players in the future
Rafinha can move from Flamengo to Olympiacos
Jan Oblak: I wanted to fight Real Madrid and Barca until the end of the season. We failed to do so
Kapustka moved to Legia. The midfielder played 3 games for Leicester in 4 years and went on loan
Iker Casillas: Leaving Real Madrid was painful, but this is my home. Perez said: You should be here
Upamecano about PSG: This is the biggest club in France. We will give our all and try to win