Montenegro
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

GP URA i Demokrate predaju izbornu listu u utorak, Bečić na čelu

Kao partija, ponosni smo na sve što smo postigli u prethodnom periodu dajući nemjerljiv doprinos da se Crna Gora nađe na pravom putu kroz hrabru borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, navode iz GP URA

Građanski pokret URA je na večeras održanom sjednici Glavnog odbora donio odluku o formiranju anti-mafija bloka političkog centra, čiju okosnicu će činiti URA i Demokrate, koji će nastupiti na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima 11. juna. Oni će predati izbornu listu u utorak, a njenom čelu kako Dan saznaje nezvanično biće predsjednik Demokrata Aleksa Bečić.

Takođe, kako navode, na sjednici Glavnog odbora (GO) izglasana je i lista kandidata za poslanike i poslanice ispred Građanskog pokreta URA.

Listu predvode premijer Dritan Abazović, poslanik Miloš Konatar, ministri Ana Novaković Đurović i Filip Adžić, kao i nova lica po kojima se sve više URA prepoznaje: Milena Vuković Sekulović, Zoran Mikić, Mileta Radovanić, Luka Rakčević i Dušan Golović – dodaje se u saopštenju

Kako navode iz GP URA, tu su i predsjednici opštinskih odbora (OO) iz svih krajeva Crne Gore.

– Kao partija, ponosni smo na sve što smo postigli u prethodnom periodu dajući nemjerljiv doprinos da se Crna Gora nađe na pravom putu kroz hrabru borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, za uvećanje životnog standarda, vraćanje otetog državi od privilegovanih kumova i prijatelja, za zaštitu životne sredine i pomirenje u Crnoj Gori. Crna Gora se svakodnevno mijenja na bolje i nema razloga da tako ne bude i u narednom periodu. Odlučni smo da, kao i do sada, tome damo veliki doprinos – zaključuju iz URE. 

Izvor-dan