Montenegro

Kovač: Razočaran sam, odlučili su detalji

Trener Monaka Niko Kovač razočaran je što ekipa nije iskoristila šanse u susretu sa Renom i na taj način nastavila seriju bez poraza.

U meču četvrte runde Lige 1, tim iz Kneževine izgubio je na gostovanju Renu sa 2:1, iako je na desetak minuta prije kraja imao prednost.

“Razočaran sam jer smo igrali veoma dobro prvo poluvrijeme protiv ekipe koja igra Ligu šampiona. U drugom smo bili previše pasivni, igrali smo vodoravno, povukli smo se i Ren je pojačao pritisak”, rekao je Kovač i dodao:

“Imali smo još dvije prilike da riješimo utakmicu, ali Ben Jeder i Fofana su promašili. Dići ćemo glave, mlada smo ekipa koja mora da napreduje. Odlučili su sitni detalji, ali smo dokazali da možemo da se nosimo sa jednom od najboljih ekipa u ligi”.

Monako je ostao na sedam bodova, a u narednom kolu dočekuje Strazbur.

Football news:

Sports Director of Khimki about 2:0 with Rostov: We proved that we are a team and can win on the road
Jaka defeated Arsenal and Leicester did not create anything except the goal. We will try to take points from Manchester United
Pirlo about 1:1 with Verona: Juve do not need a slap in the face to Wake up and play intensely
Everton and Liverpool in the top 2 at the end of the round in the Premier League for the first time in 27 years
Arteta about 0:1 with Leicester: I Don't know why the hell our goal was canceled. It is difficult to create space when 10 people are sitting behind the ball line
Rodgers on 1-0 with Arsenal: Leicester deserved to win. Vardy is a world-class player
Juve without Ronaldo could not beat Verona and Crotone in Serie A