Montenegro

Obama želi da Drejk glumi u njegovom biografskom filmu

Barak Obama dao je podršku reperu Drejku da tumači njegov lik u biografskom filmu. Prije osam godina Drejk je izjavio da mu je to želja i cilj koji želi da ostvari.

“Nadam se da će neko uskoro snimiti film o Obaminom životu, jer bih mogao da ga glumim. To je cilj”, rekao je Drejk na Sundance film festivalu 2012. godine.

“Kad god ga vidim na televiziji, ne mijenjam kanal. Svakako obraćam pažnju i slušam način na koji priča. Želim da naučim da govorim poput njega”, izjavio je tada.

Sad je Obama rekao da bi bio srećan da ga Drejk glumi u budućnosti. Gostujući u emisiji “360 With Speedy Morman” Obama je upitan bi li dao “palac gore” Drejku da ga glumi.

“Reći ću ovo, čini se da Drejk može da radi sve što želi. Mislim, to je jedan talentovani brat. Ako dođe vrijeme i on bude spreman… Drejk je, što je još važnije, dobio odobrenje moje porodice”, odgovorio je Obama.

“Pretpostavljam da bi Malia i Saša to sigurno odobrile”, dodao je bivši predsjednik SAD.

Football news:

Anonymous mindless idiots. Manchester United reacted to the racism against the team's players in social networks
Tuchel on PSG and Chelsea: I had a shitty Christmas, and suddenly I found the best gift under the tree
Mourinho on Klopp's expression on the sidelines: When I behaved like this, there was a reckoning. Some people are different
Real Madrid, Barcelona, Bayern Munich, AC Milan, Juve and 6 clubs from England are among the organizers of the Super League. There will be 20 teams in the tournament
Ronaldo and Georgina violated anti-bullying measures by going to a ski resort. Juve player faces a fine
Aubameyang may miss the match against Manchester United. His mother is sick
The PFL is a football UFC. KAMAZ offered Khabib a place in the team