Montenegro

Perović v.d. predsjednika Opštine Nikšić: Biti na čelu opštine barem jedan dan velika je čast

Funkciju prvog čovjeka grada pod Trebjesom u narednih 30 dana preuzeće doskorašnji potpredsjedik Opštine Nikšić, Dragan Perović.

Novoimenovani predsjednik će funkciju obavljati do izbora novog predsjednika, odlučeno je na današnjoj sjednici lokalnog parlamenta Opštine Nikšić.

“Poštovani odbornici, uz zahvalnost za podršku da u kratkom vremenu do izbora predsjenika vršim tu dužnost želim samo poručiti i vama i građanima da će loklna uprava u punom kapacitetu nastaviti sa realizacijom započetih objekata. Takođe, uskoro će biti započeti i neki novi programi i projekti. Biti na čelu Opštine Nikšić barem jedan dan velika je čast, ali i odgovornost. Zato ćemo odgovorno i posvećeno nastaviti kao i prethodnih sedam godina. Takođe, dosadašnjem predsjedniku Veselinu Grboviću želim zahvaliti u ime svih građana na učinjenom za grad Nikšić i istaći da smatramo od kada je on bio na čelu uprave bio najproduktivniji i sa najvećim brojem realizovanim projekata“, kazao je Perović.

Predlog da se Perović postavi na mjesto predsjednika uputio je odlazeći predsjedik Veselin Grbović, kome je danas na sjednici konstatovan prestanak mandata po sili zakona prije isteka roka.

Za potpredsjednika Opštine Perović je postavljen u maju 2013. godine. Do tada je obavljao dužnost direktora JU Srednja stručna škola – Nikšić, kao i poslove inžinjera u RTB – Bor.

Football news:

Kamwenge became a client of agent Bale
Mourinho on coaching career: 20 years ago, only ex-players were taken into account. Not now, and this is my legacy
Balotelli is close to a move to Vasco da Gama. He was offered 2.5 million euros a year
Van Dijk - best Central defender of 2020, Trent-right, Robertson-left (ESPN)
Massimiliano Allegri: Ronaldo is a top player in terms of mentality. He has a new goal every year
Borussia Dortmund presented a collection with Spongebob as part of a deal with Nickelodeon
Woodward on Manchester United and trophies: there is a lot of work Ahead to achieve the stability needed