Montenegro
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Predstavljena nova web stranica i mobilna aplikacija – Montenegro Village Explorer

Iz Ministarstva je saopšteno da je Montenegro Village Explorer digitalna platforma, koja ima za cilj približiti posjetiocima čari ruralnog turizma i bogate kulturne baštine naših seoskih područja

Ministarstvo ekonomskog razvoja i turizma objavilo je lansiranje inovativne web stranice i mobilne aplikacije pod nazivom Montenegro Village Explorer, posvećene promociji seoskih domaćinstava u prelijepoj Crnoj Gori.

Iz Ministarstva je saopšteno da je Montenegro Village Explorer digitalna platforma, koja ima za cilj približiti posjetiocima čari ruralnog turizma i bogate kulturne baštine naših seoskih područja.

Ova web stranica i mobilna aplikacija pružaju jedinstvenu mogućnost da se upustite u nezaboravno putovanje kroz seoska domaćinstva i otkrijete autentičnost života na selu – navodi se u saopštenju.

Na web stranici Montenegro Village Explorer možete istraživati različita seoska domaćinstva koja se prostiru širom Crne Gore.

– Bilo da ste u potrazi za smještajem na selu, tradicionalnim aktivnostima ili lokalnom gastronomijom, ova platforma vam pruža sveobuhvatne informacije i inspiraciju za vaše putovanje. Sa detaljnim opisima, slikama i recenzijama, lako možete planirati svoje posjete seoskim domaćinstvima koja odražavaju duh i ljepotu Crne Gore – rekli su iz Ministarstva.

Montenegro Village Explorer mobilna aplikacija je idealan pratilac tokom putovanja.

– Ona vam omogućava da na jednom mjestu pronađete seoska domaćinstva, rezervišete smještaj, istražite aktivnosti i atrakcije u ruralnom području Crne Gore. Sa intuitivnim korisničkim interfejsom i personalizovanim preporukama, ova mobilna aplikacija je vaš pouzdani vodič za autentično putovanje kroz seoska domaćinstva Crne Gore – precizirali su iz Ministarstva.

Montenegro Village Explorer mobilna aplikacija je sada dostupna za preuzimanje na App Store i Google Play Store, podržavajući korisnike sa iOS i Android uređajima. Bez obzira da li ste domaći ili međunarodni posjetilac, ova aplikacija će vam omogućiti da jednostavno istražujete, planirate i doživite čari seoskog turizma u Crnoj Gori.

– Ministarstvo ekonomskog razvoja i turizma vjeruje da će Montenegro Village Explorer web stranica i mobilna aplikacija značajno unaprijediti promociju seoskog turizma u Crnoj Gori, privlačeći sve one koji žele da dožive autentičnu kulturu, prirodu i gostoljubivost naših seoskih domaćinstava – navodi se u saopštenju.

Izvor-dan