logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Montenegro

Rita Ora zavela mladog sina poznatog glumca

Pop zvijezda Rita Ora i glumac Roferti Lo, započeli su vezu. Par se pojavio na British fashion awards-u u Londonu držeći se za ruke, a britanski mediji prenose da su skupa tek nekoliko sedmica.

“Iskre su planule kada su počeli zajedno da rade. Neki ljudi su komentarisali kako se između njih osjeti nevjerojatna hemija i tada su krenula nagađanja, a nakon nekog vremena i oni su očigledno shvatili šta se dešava. Sada su odlučili da istupe u javnosti kao par, i jednostavno ne mogu da prestanu da se drže za ruke”, kažu izvori upućeni u novu romansu.

Roferti je inače sin glumaca Džuda Loa i Sejdi Frost, ima 23 godine i mlađi je od slavne pjevačice sa Kosova šest godina. Zvijezda je modnih pista, a uskoro ćemo ga gledati u rimejku “Olivera Tvista”.

Themes
ICO