Montenegro

Tramp priznao poraz

Donald Trump je na tviteru napisao da je preporučio Emili Marfi, glavnoj administratorki američke administracije, da “učini što je potrebno” i da je to isto saopštio i članovima svog tima. On je rekao da će nastaviti borbu, ali da je u najboljem interesu zemlje da se započne inicijalni protokol tranzicije vlasti.

Marfi je ključna osoba za otpočinjamje tehničkog procesa tranzicije vlasti jer se napazi na čelu GSA (General Service Administration).

Iako je ona u pismu izabranom predsjedniku rekla da je donijepa ovu odluku nezavisno kao što i u prethodne dvije nedjelje nije željela da otpočne proces, predsjednik Tramp je u dva tvita od prije sat vremena preuzeo zasluge za ovakvu odluku Marfijeve.

Emili Marfi trpjela je pritiske i napade po njenim riječima, ali oni su dolazili od javnosti, ne od bilo kojeg funkcionera.

Njena odluka da odblokira proces tranzicije oslobodiće 6 miliona dolara budžetskih sredstava Bajdenovom timu, koji su mu na raspolaganju za troškove u tranzicionom periodu.

Football news:

Pep Guardiola: Tuchel is an exceptional coach. I am sure he will succeed with Chelsea
Flick's future in Bayern is in doubt. He has a difficult relationship with Salihamidzic
Mikhailovich's autobiography - 🔥 Was friends with a criminal boss, rushed to the Inter locker room to deal with Ibra, defeated leukemia
Chelsea's chances of signing Alaba have increased since Tuchel's arrival. Real Madrid is also Interested in the player
Solskjaer about Greenwood: We're talking about the syndrome of the second season. I have always believed that 99% of the effort is 100% of the failure
Oscar: Salah at Chelsea was unstoppable in training, but on the pitch he was timid. Not enough confidence
Koeman on Barca's debts: We helped the club by lowering salaries. This situation is not only here - everyone is suffering because of the coronavirus