Montenegro

Tramp: Zaustavio sam masovna ubijanja između Srbije i Kosova

Američki predsjednik Donald Tramp kazao je u toku predizbornog skupa u Sjevernoj Karolini da će možda biti izabran za Nobelovu nagradu za mir, za koju je ponovo nominovan i ove godine, podsjetivši na nedavno potpisani sporazum između Beograda i Prištine u Vašingtonu, prenosi ANI.

Tramp je rekao da je uspio da zaustavi masovna ubijanja koja se već nekoliko decenija dešavaju između Srbije i Kosova.

“Siguran sam da ću se kvalifikovati za Nobelovu nagradu za mir. Zaustavljamo masovna ubijanja između Kosova i Srbije. Dugo godina su se ubijali. Prestaće da ubijaju jedni druge. Rekao sam: ‘Momci, hajde da se okupimo.’ Znate, oni to rade stotinama godina, pod različitim imenima”, rekao je Tramp, navodi Tanjug.

<<<Tramp nominovan za Nobelovu nagradu za mir<<<

Trampa je za Nobelovu nagradu za mir za 2021. godinu nominovao norveški poslanik i predsjedavajući norveške delegacije u Parlamentarnoj skupštini NATO, Kristijan Tibring-Gjede, i to zbog napora koje je američki predsjednik učinio u postizanju sporazuma između Izraela i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Football news:

Wenger on the European super League: the Premier League is superior to other leagues, they are trying to destroy this advantage
Barca presidential candidate Font: we need to bring back Pep, Xavi, Iniesta, Puyol to create a competitive project
Mancini on Balotelli: I'm sorry to see him like this. By the age of 30, he should have reached maturity
Fabio Capello: Barcelona could have scored 8 goals for Juve instead of 2. The difference between the teams is shocking
Nagelsmann boasted that Leipzig would read any Manchester United scheme - and got 0:5. Solskjaer still surprised him, and then finished off Rashford
Tuchel on criticism: PSG leads in France. Juve, Liverpool, city, Barcelona and Real Madrid in 1st place in their respective leagues?
Owen Hargreaves: Van de Beek could be Manchester United's Muller. Once he is in the squad, he will not be forced out