Montenegro

Traže policajca zbog pucnjave ispred diskoteke "Win"

Policajci iz Tivta tragaju za kolegom D. Ž. zbog sumnje da je učestvovao u pucnjavi u kojoj je ranjen Novosađanin S.A. (30), pišu "Vijesti".

pištolj, pucnjava, oružje, ubistvo Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

  Iz Uprave policije nijesu demantovali, ali ni potvrdili informacije “Vijesti” da je njihov službenik nakon svađe pucao u S.A..

S.A. nije životno ugrožen. On je u tuči i pucnjavi zadobio povrede glave i sa prostrelnom ranom hospitalizovan je u risanskoj bolnici.

“Policijskim službenicima je poznat identitet lica koje potražujemo u vezi sa upotrebom vatrenog oružja u Tivtu u kojem je jedna osoba zadobila povrede. Identitet lica koje potražujemo u ovom momentu ne možemo objaviti zbog nesmetanog daljeg odvijanja policijsko-tužilačkih aktivnosti”, odgovorili su "Vijestima" iz te institucije.

Prema informacijama “Vijesti”, policajac D. Ž. angažovan je i na poslovima obezbjeđenja tivatske diskoteke “Win” u kojoj je u noći između četvrtka i petka ranjen Novosađanin.

Iz vrha UP-a “Vijestima” je nezvanično rečeno da je pucnjavi prethodila čarka u diskoteci.

Navodno, prijateljice S.A. i J. M. (29) iz Vrbasa posvađale su se sa drugim gošćama diskoteke, zbog čega je obezbjeđenje reagovalo i izbacilo Vojvođane.

“Vijesti” saznaju da su im S.A. i Vrbašanin zaprijetili da će se vratiti i obračunati sa njima, što su i uradili oko dva sata ujutro.

“Sa velikim čekićem i šipkama vratili su se u ‘Win’ i napali pripadnike obezbjeđenja na ulazu objekta. Savladali su ih, ušli u noćni klub i počeli da lome inventar. U tuči na ulazu jedan od napadača čekićem je udario u glavu pripadnika obezbjeđenja B. V., a tokom nastavka obračuna u objektu došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen Novosađanin S. A.”, kazao je sagovornik “Vijesti”.

Istakao je da sumnjaju da je pištolj potegao D. Ž.

Istragu o ranjavanju Novosađanina vodi Više državno tužilaštvo iz Podgorice.

Po njihovom nalogu policija je juče izuzimala tragove iz diskoteke, ali i saslušavala očevice događaja.

Na ulazu objekta bila je policijska traka, a inspektori su kontrolisali izlaze iz grada pokušavajući da uđu u trag kolegi D. Ž. koji nije zaposlen u tivatskoj policiji.

Football news:

Klopp wants to work for the German national team. The DFB is also Interested in it
Cadiz, who retired, will sign Negredo
Zaa from crystal Palace showed racist threats from the instagram account. The police detained a 12-year-old (!) schoolboy
Ole Gunnar Solskjaer: no One wins alone, unless you're Maradona
Ocampos on Messi: you Look at him as a God, but he is real. Leo helps the players
Solskjaer on the martial-Rashford-Greenwood trio: Nothing new for Manchester United. Remember Ronaldo, Rooney and Tevez?
Josep Bartomeu: Barcelona have won La Liga 8 times in 11 years. Historic achievement