Montenegro
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

U subotu, 27. maja u 20h na Velikoj sceni JU Centar za kulturu Pljevlja biće izvedena kabare komedija „Nas dve“

U subotu, 27. maja, sa početkom od 20h, na Velikoj sceni JU Centar za kulturu Pljevlja, biće izvedena kabare komedija „Nas dve“, Ferzeng Teatra iz Beograda.

Glumica, tekstopisac i rediteljka predstave je Tatjana Kecman, a u predstavi se kao gost pojavljuje pjevačica benda “Zemlja gruva” Ana Radonjić (Zoe Kida). Ana u predstavi izvodi hitove iz perioda bivše Jugoslavije.

„Predstava prati ubrzani misaoni tok žene opsjednute uspjehom, zaradom, titulom, izgledom, popularnošću i njenom alter-egu, kojem je dosta foliranja i fame.

U svom tom rasulu misli, u toj salati od riječi, ona besmisleno ponavlja bujicu savjeta o novim metodama za uspjeh u društvu, a njen alter ego, gladan ljubavi uz pomoć pjesme bježi u romantiku i u „ono malo duše“. Dvije potpuno različite žene, u jednoj, spaja kabaretsko veče u kojem „spontano“, pjeva, glumi i nazdravlja životu.

U ovim urbanim vremenima, gdje zarad karijere, sve više žena zanemaruje prirodu, materinstvo, ljubav, naš kabare je podrška prirodno lijepoj i nježnoj ženi“, stoji u najavi predstave

Ulaznice, po cijeni od 2 eura, možete preuzeti na biletarnici Centra za kulturu, na dan predstave, u terminu od 12 do 20h!

Rezervacija karata: 069 765 045

Izvor-facebook