Montenegro
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

U utorak 27. juna, na Velikoj sceni JU Centar za kulturu Pljevlja, biće odigrana pozorišna predstava „Kokoška“

Pogledajte i

52. Festival dramskih amatera u Bijelom Polju otvoren je predstavom “San ljetnje noci” rađena u …

Pljevaljske Novine Kultura 34 Pregledi


U utorak 27. juna, na Velikoj sceni JU Centar za kulturu Pljevlja, biće odigrana pozorišna predstava „Kokoška“, koju je prema tekstu Nikolaja Koljade, a u produkciji Bjelopoljskog pozorišta, režirao Moamer Kasumović.

Početak predstave zakazan je za 20h!

„To je komedija o životu pozorišnih umjetnika, protkana ozbiljnim životnim temama i problemima. Ona govori o pozorišnoj predstavi, pozorišnim ljudima, njihovim životima, unutarnjim odnosima, i to je ta prva i osnovna priča. Druga osnovna priča su međuljudski odnosi, priča o životima koje danas živimo, i mislim da ćemo se svi mi prepoznati kroz tekst koji glumci govore i radnje koje rade”, istakao je o predstavi reditelj Kasumović.

U predstavi igraju: Slađana Merdović, Sanja Ćirović, Deniza Halilović, Predrag Vukojević, Vlado Tomović i Jusuf Bajramspahić.

Pozorišna predstava „Kokoška“ proglašena je za najbolju na nedavno završenom 52. Festivalu dramskih amatera (FDA) Crne Gore.

Ulaznice po cijeni od 2 eura, možete preuzeti na biletarnici Centra za kulturu, na dan predstave, u terminu od 12 do 20h!

Rezervacije-069 765 045

Dobro došli!

Izvor-facebook