Montenegro

Ulični pas prekinuo predstavu da bi utješio glumca koji je glumio da je povrijeđen

Tokom nedavne pozorišne predstave u Izmitu, gradu u Turskoj, lik glumca Numana Ertuğrula Uzunsoya je bio povrijeđen nakon pada sa konja.

Dok je Uzunsoy ležao na zemlji, njegova gluma nije prošla nezapaženo. Sa strane mu je prišao zabrinuti ulični pas, prekidajući predstavu kako bi pružio utjehu “ozlijeđenom” neznancu.

Glumac je osjetio toplinu na licu. Prvo je mislio da mu se približio neko iz ekipe, a kada je shvatio da je u pitanju pas, morao je prekinuti performans. Bio je presrećan kada je osjetio nježnost koju mu je pružio pas. To je bio jako emotivan trenutak koji niko nije očekivao.

Uzunsoy je sjutradan odmah potražio psa na istom mjestu, sa željom da mu pomogne i pronađe dom. Mještani su mu rekli da se pas češto tu kreće pa je odlučio da neće odustati od svoje potrage za psom anđelom.

Football news:

Messi, Beckham, Robben, Figo and best are among the contenders for the title of best right-winger in history (France Football)
The Valenciennes goalkeeper said the Sochaux player bit him. He replied that he wanted to hit the goalkeeper with his head for racism
Azpilicueta about Kep: Sometimes everything goes against you. To overcome this, you need character
In memory of the beheaded teacher, all matches of the French championship will begin with a minute of silence
Klopp on van Dijk: we will wait for him like A good wife waiting for her husband from prison
Maguire and Cavani did not fly with Manchester United for the match against PSG
Italy is a view in Fortuna. The team plays in the second Bundesliga