logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Macedonia

Дендиас: Одлуката за преговори за Северна Македонија и Албанија не треба да се забави поради дискусијата за методологијата | 24Инфо

24Инфо - тукушто објавено

Дискусијата за методологијата на интегративниот процес не треба да ги забави носењата одлуки за почеток на пристапни преговори со Северна Македонија и Албанија, вели грчкиот министер за надворешни работи Никос Дендиас во интервјуто за весникот „То ...

Сител - тукушто објавено

Дискусијата за методологијата на интегративниот процес не треба да ги забави носењата одлуки за почеток на пристапни преговори со Македонија и Албанија, вели грчкиот министер за надворешни работи Никос Дендиас во интервјуто за весникот „То вима“ во ...

+инфо - тукушто објавено

Дискусијата за методологијата на интегративниот процес не треба да ги забави носењата одлуки за почеток на пристапни преговори со Северна Македонија и Албанија, вели грчкиот министер за надворешни работи Никос Дендиас во интервјуто за весникот „То ...

Слободен Печат - тукушто објавено

Во однос на можноста за раздвојување на европскиот пат на Македонија и Албанија, шефот на грчката дипломатија објаснува дека Грција сака двете земји, заедно да одат напред. Дискусијата за методологијата на интегративниот процес не треба да ги забави ...

Вечер - тукушто објавено

Дискусијата за методологијата на интегративниот процес не треба да ги забави носењата одлуки за почеток на пристапни преговори со Северна Македонија и Албанија, вели грчкиот министер за надворешни работи Никос Дендиас во интервјуто за весникот „То ...

Themes
ICO