Macedonia

Героски: Зоран Заев го уништи правниот систем според разговорите од бомбата | Нетпрес

Курир - пред: 34 мин

Во емисија на Алфа ТВ гостуваше новинарот Бранко Героски кој што посочи дека политичката сцена во Македонија е доста променета. -Еден од најголемите предизвици, најголемиот сон беше борбата за правда.

Нетпрес - пред: 31 мин

Во емисија на Алфа ТВ гостуваше новинарот Бранко Героски кој што посочи дека политичката сцена во Македонија е доста променета. -Еден од најголемите предизвици, најголемиот сон беше борбата за правда.

Нетпрес - тукушто објавено

Вечерва на емисија на ТВ Алфа гостуваше новинарот Бранко Героски кој што појасни дека е срамота тоа што се слушна на бомбата од Милошоски. Зоран Заев да договара пресуди и да вели дека без него судски одлуки не се носеле, тоа е класично уривање на ...