Macedonia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Граѓаните на Костовски му порачаа: Вака и тендери коа делевте да зборувавте добро ќе беше – сега ви текна дека треба да се држиме заедно еден до друг кога ви висат фотелјите | Курир

Курир - тукушто објавено

Вчера пратеникот од редовите на СДСМ, Мартин Костовски сподели објава по социјалните мрежи каде што ги повика своите сопартијци дека е време да се држат заедно еден до друг, или ќе потонат сите еден покрај друг.

Независен - пред: 52 мин

Пратеникот на СДСМ, Мартин Костовски, на фејсбук го повика членството да се држат заедно, за да не потонат заедно, еден покрај ...

Република - пред: 2 часа

Пратеникот од СДСМ, Мартин Костовски разочаран од конфликтите во партијата бара единство. Тој е и долгогодишен приврзаник на министерот Оливер Спасовски, со кого заедно се од општина Куманово ...

Нетпрес - пред: 2 часа

Пратеникот од владејачката СДСМ, Мартин Костовски е разочаран од конфликтите во партијата и бара единство. „Социјалдемократи другари и другарки или ќе се држиме сите заедн еден до дру, или ќе потонеме сите еден покрај друг… Време е за помирување и ...

Фактор - пред: 4 часа

Пратеникот на СДСМ, Мартин Костовски, на фејсбук го повика членството да се држат заедно, за да не потонат заедно, еден покрај друг. „Социјалдемократи другари и другарки или ќе се држиме сите заедно еден до друг, или ќе потонеме сите еден покрај ...

Локално - пред: 56 мин

Пратеникот од владејачката СДСМ, Мартин Костовски преку објава на социјалните мрежи, побара единство во својата матична партија. „Социјалдемократи другари и другарки или ќе се држиме сите заедно еден до друг, или ќе потонеме сите еден покрај друг.

Курир - пред: 2 часа

Пратеникот од владејачката СДСМ, Мартин Костовски е разочаран од конфликтите во партијата и бара единство. „Социјалдемократи другари и другарки или ќе се држиме сите заедн еден до дру, или ќе потонеме сите еден покрај друг… Време е за помирување и ...

Expres - пред: 1 час

Пратеникот на СДСМ, Мартин Костовски, на фејсбук го повика членството да се држат заедно, за да не потонат заедно, еден покрај друг. „Социјалдемократи другари и другарки или ќе се држиме сите заедно еден до друг, или ќе потонеме сите еден покрај ...

Фокус - пред: 42 мин

Пратеникот од СДСМ, Мартин Костовски на социјалните мрежи побара единство во матичната партија. „Социјалдемократи другари и другарки или ќе се држиме сите заедно еден до друг, или ќе потонеме сите еден покрај друг.

Денешен - пред: 38 мин

Пратеникот од владејачката СДСМ, Мартин Костовски е разочаран од конфликтите во партијата и бара единство. -Социјалдемократи, другари и другарки или ќе се држиме сите заедно еден до друг, или ќе потонеме сите еден покрај друг.

Lider - пред: 36 мин

Пратеникот од владејачката СДСМ, Мартин Костовски е разочаран од конфликтите во партијата и бара единство. „Социјалдемократи другари и другарки или ќе се држиме сите заедн еден до дру, или ќе потонеме сите еден покрај друг… Време е за помирување и ...

Сител - пред: 22 мин

Мартин Костовски, пратеникот на СДСМ на фејсбук го повика членството да се држат заедно, за да не потонат заедно, еден покрај друг. „Социјалдемократи другари и другарки или ќе се држиме сите заедно еден до друг, или ќе потонеме сите еден покрај ...

Press24 - тукушто објавено

Пратеникот на СДСМ, Мартин Костовски, на фејсбук го повика членството да се држат заедно, за да не потонат заедно, еден покрај друг. „Социјалдемократи другари и другарки или ќе се држиме сите заедно еден до друг, или ќе потонеме сите еден покрај ...