logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Macedonia

Како Пеп Гвардиола ги тролаше судиите по поразот од Ливерпул?

Многумина ќе го паметат овој натпревар на „Енфилд“ по судиските одлуки, а како продолжение на тоа – реакциите на Пеп Гвардиола кој вриеше покрај аут-линијата.

Ливерпул имаат девет бода предност со оваа победа, но иако беше заслужена, со оглед на доминацијата на теренот и успешноста на акциите,  неоспорно е дека Сити беа повеќе од оштетени од судиските одлуки.

Пеп не им остана должен на судиите, па по завршувањето на мечот отиде да се поздрави со ироничните зборови: „Фала ви многу. Многу.“

Тролање на годината.

Themes
ICO