Macedonia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Која е Душица Димитриеска, која е избрана за нов претседател на Советот на јавни обвинители | еМагазин

еМагазин - тукушто објавено

е избрана за нов претседател на Советот на јавни обвинители. Таа беше избрана едногласно од членовите на Советот, а доаѓа на на местото на . Родена е во мај1967 година во Гостивар. Дипломирала на Правниот факултет во Скопје во 1990 година, стои во ...

360 степени - пред: 16 часа

Димитриеска едногласно беше избрана за нов претседател на Советот на јавните обвинители на денешната седница, со тајно гласање кое беше спроведено по принципот на непосредни избори, со ливчиња, параван и кутија за гласање.

Слободен Печат - пред: 12 часа

Советот на јавни обивнители денеска одбра наследник на досегашниот претседател Антонио Јолевски чиј мандат истекува. Душица Димитриеска е избрана за нов претседател на Советот на јавни обвинители, а поранешниот народен правобранител Иџет Мемети е ...

24Инфо - пред: 13 часа

Советот на јавни обвинители на денешната 85. седница за нов претседател ја избра Душица Димитриеска, а Иџет Мемети за нов заменик претседател. Јавната обвинителка Душица Димитриеска е член на Советот од подрачјето на Вишото јавно обвинителство ...

Н.Македонија - пред: 14 часа

Димитриеска едногласно беше избрана за нов претседател на Советот на јавните обвинители на денешната седница, со тајно гласање кое беше спроведено по принципот на непосредни избори, со ливчиња, параван и кутија за гласање.

Канал5 - пред: 13 часа

Советот на јавни обвинители на денешната 85. седница за нов претседател ја избра Душица Димитриеска, а Иџет Мемети за нов заменик претседател. Јавната обвинителка Душица Димитриеска е член на Советот од подрачјето на Вишото јавно обвинителство ...

еМагазин - пред: 13 часа

Советот на јавни обвинители на денешната седница за нов претседател ја избра , а за нов заменик претседател. Јавната обвинителка Душица Димитриеска е член на Советот од подрачјето на Вишото јавно обвинителство Гостивар.

Zoom - пред: 13 часа

Советот на јавни обвинители на денешната 85. седница за нов претседател ја избра Душица Димитриеска, а Иџет Мемети за нов заменик претседател. Јавната обвинителка Душица Димитриеска е член на Советот од подрачјето на Вишото јавно обвинителство ...

Независен - пред: 13 часа

Советот на јавни обвинители на денешната 85. седница за нов претседател ја избра Душица Димитриеска, а Иџет Мемети за нов заменик претседател. Јавната обвинителка Душица Димитриеска е член на Советот од подрачјето на Вишото јавно обвинителство ...

Република - пред: 13 часа

Советот на јавни обвинители на денешната 85. седница за нов претседател ја избра Душица Димитриеска, а Иџет Мемети за нов заменик претседател. Јавната обвинителка Душица Димитриеска е член на Советот од подрачјето на Вишото јавно обвинителство ...

Expres - пред: 12 часа

Советот на јавни обвинители на денешната 85. седница за нов претседател ја избра Душица Димитриеска, а Иџет Мемети за нов заменик претседател. Јавната обвинителка Душица Димитриеска е член на Советот од подрачјето на Вишото јавно обвинителство ...

24 Вести - пред: 12 часа

Советот на јавни обвинители на денешната 85. седница за нов претседател ја избра Душица Димитриеска, а Иџет Мемети за нов заменик претседател. Јавната обвинителка Душица Димитриеска е член на Советот од подрачјето на Вишото јавно обвинителство ...

МКД - пред: 12 часа

Советот на јавни обвинители на денешната 85. седница за нов претседател ја избра Душица Димитриеска, а Иџет Мемети за нов заменик претседател. Јавната обвинителка Димитриеска е член на Советот од подрачјето на Вишото јавно обвинителство Гостивар.

Либертас - пред: 12 часа

Советот на јавни обвинители на денешната 85. седница за нов претседател ја избра Душица Димитриеска, а Иџет Мемети за нов заменик претседател. Јавната обвинителка Душица Димитриеска е член на Советот од подрачјето на Вишото јавно обвинителство ...

Gostivarpress.mk - пред: 10 часа

Советот на јавни обвинители на денешната 85. седница за нов претседател ја избра Душица Димитриеска, а Иџет Мемети за нов заменик претседател. Јавната обвинителка Душица Димитриеска е член на Советот од подрачјето на Вишото јавно обвинителство ...

MakPress - пред: 2 часа

Советот на јавни обвинители на денешната 85. седница за нов претседател ја избра Душица Димитриеска, а Иџет Мемети за нов заменик претседател. Јавната обвинителка Душица Димитриеска е член на Советот од подрачјето на Вишото јавно обвинителство ...