logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Macedonia

Крива Паланка и Лесковeц зaеднички ќе аплицираат за ЕУ-фондовите од прекуграничната ИПА-програма | Сител

Сител - тукушто објавено

Работни групи за изработка на предлог-проекти од општина Крива Паланка и Лесковац одржаа средба во општина Крива Паланкa на која се работеше на идеи и концепти за апликација на првиот повик од ИПА-програмата за прекугранична соработка Србија-Северна ...

Црвен крст – Крива Паланка вчера го оддржа првиот освежителен курс по прва помош во рамки на кампањата која ја спроведува Црвен крст на Република Северна Македонија, а која се реализира низ 33 општински организации, под мотото „Твоето незнаење чини ...

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO