Macedonia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

„Макпетрол“ ја обнови и пушти во употреба бензинската станица во Кавадарци

Од: А1он

Современ и функционален изглед, како и исполнување на највисоките технички и безбедносни стандарди, има обновената бензинска станица на „Макпетрол“ во Кавадарци која што е пуштена во употреба. Достапност кон квалитетните производи и услуги потрошувачите имаат 24 часа секој ден во неделата.

На обновената бензинска станица во Кавадарци се достапни сите квалитетни ULTRA горива на „Макпетрол“, базирани на технологијата Dual Action Technology, вклучувајќи ги и течниот нафтен гас за возила (ТНГ) и течноста Адблу (Ad Blue). Во продажниот објект има и широк избор на производи од дополнителниот асортиман.

„Макпетрол“ е компанија што постојано се труди да ги задоволи потребите на своите потрошувачи и да им овозможи квалитетно, сигурно и економично снабдување со нафтени деривати, гас и био-горива.

Токму поради тоа, изминатиов период „Макпетрол“, како најголем дистрибутер на горива во земјата, континуирано инвестира во обнова на своите бензински станици, со цел подобрување и осовременување на својата мрежа на услужни објекти.

„Макпетрол“ и понатаму ќе продолжи да инвестира во своите капацитети, модернизирајќи ги со најнови технологии, што е дел од посветеноста на компанијата кон задоволување на потребите на потрошувачите и истовремено да овозможи ефикасно снабдување со нафтени деривати и други производи и услуги.

ПР Текст