Macedonia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Мицкоски: Промените се случуваат во општините каде ВМРО-ДПМНЕ управува | Канал5

Канал5 - тукушто објавено

Промените се случуваат во општините каде ВМРО-ДПМНЕ управува, на народот му е преку глава од политиканство. Продолжуваме низ Македонија, онаму каде што сме ветувале да испорачаме тоа што сме го ветиле.

Курир - пред: 2 часа

Во општина Свети Николе, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски заедно со градоначалникот на општина Свети Николе, Дејан Владев ќе извршат увид на градежни активности на дел од речното корито, атмосферската канализација и улици во Свети ...

Lider - пред: 1 час

Во општина Свети Николе, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски заедно со градоначалникот на општина Свети Николе, Дејан Владев ќе извршат увид на градежни активности на дел од речното корито, атмосферската канализација и улици во Свети ...

Курир - тукушто објавено

Продолжуваме низ Македонија, онаму каде што сме ветувале да испорачаме тоа што сме го ветиле. Во Свети Николе градоначалникот Дејан Владев, беше прилично исцрпен и даде силна, јавна презентација на тоа што се тековни проекти и она што е во процес на ...