logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Macedonia

„Република“, „Прес 24“ и „Денешен“ целосно ја извртија изјавата на Царовска | CivilMedia

CivilMedia - тукушто објавено

Министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска, остро реагираше на манипулациите со нејзина изјава што се појави во дел од интернет медиумите веднаш по нејзиното гостување во емисијата „Детектор“ на ТВ Сител.

Press24 - пред: 6 часа

Значително ќе пораснат пензиите, но не знам дали тоа ќе се случи пред избори, вели во Детектор Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска. Таа вели дека покрај двете редовни годишни усогласувања на пензиите со трошоците за живот, ...

Press24 - пред: 6 часа

Министерството за труд и социјална политика не може да ги базира своите политики врз основа на субјективните пресметки за тоа колку пари се потребни за да се помине месецот. Министерката за труд и социјална Мила Царовска за Детектор вели дека според ...

Република - пред: 3 часа

Според „лајкин индикаторите“ на едно семејство со две деца до 14 години и двајца родители месечно му требаат околу 17.000 денари, вели за „Детектор“ министерката за труд и социјална политика Мила Царовска, додавајќи дека Министерството за труд и ...

Како одговорна партија солидарноста ја покажуваме на дело, се грижиме за оние на кои помошта им е најпотребна, а една од нив е и социјалната пензија, порача потпретседателката Мила Царовска на граѓанска трибина „На прав пат“ во Охрид.

Како одговорна партија солидарноста ја покажуваме на дело, се грижиме за оние на кои помошта им е најпотребна, а една од нив е и социјалната пензија, порача потпретседателката Мила Царовска на граѓанска трибина „На прав пат" во Охрид.

Како одговорна партија солидарноста ја покажуваме на дело, се грижиме за оние на кои помошта им е најпотребна, а една од нив е и социјалната пензија, порача потпретседателката Мила Царовска на граѓанска трибина „На прав пат” во Охрид.

Како одговорна партија солидарноста ја покажуваме на дело, се грижиме за оние на кои помошта им е најпотребна, а една од нив е и социјалната пензија, порача потпретседателката Мила Царовска на граѓанска трибина „На прав пат“ во Охрид.

Денешен - пред: 3 часа

Министерката за труд и социјална Мила Царовска на ТВ Сител денеска истакна дека според „лајкин индикаторите“, на едно семејство со две деца до 14 години и двајца родители месечно му требаат околу 17.000 денари.

Курир - пред: 3 часа

Министерството за труд и социјална политика не може да ги базира своите политики врз основа на субјективните пресметки за тоа колку пари се потребни за да се помине месецот. Министерката за труд и социјална Мила Царовска за Детектор вели дека според ...

Скопје1 - пред: 2 часа

Министерката за труд и социјална Мила Царовска на ТВ Сител денеска истакна дека според „лајкин индикаторите“, на едно семејство со две деца до 14 години и двајца родители месечно му требаат околу 17.000 денари.

Centar - пред: 1 час

Фејсбук сттус на Мила Царовска, министерка за труд и социјална политика: Во интерес на вистината ве молам споделувајте. Насловите подолу кои ги вадат порталите се целосно извртување на вистината.

365 - пред: 1 час

Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска а „Детектор“ денеска истакна дека според „лајкин индикаторите“, на едно семејство со две деца до 14 години и двајца родители месечно му требаат околу 17.000 денари.

А1 On - пред: 1 час

Министерката Мила Царовска по гостувањето во емисија, веднаш се јави на социјалните мрежи со апел да се спречат дезинфорамциите за нејзината изјава. -Во интерес на вистината ве молам споделувајте.

Themes
ICO