Во општина Свети Николе, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски заедно со градоначалникот на општина Свети Николе, Дејан Владев ќе извршат увид на градежни активности на дел од речното корито, атмосферската канализација и улици во Свети Николе.

По завршување на настанот во 13:00 часот  изјава за медиуми ќе имаат Мицкоски и градоначалникот Владев кај спортската сала во Свети Николе.

Изјавата можете да ја гледате во живо на линкот во продолжение: