logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Macedonia

Студентка од Кавадарци врвен амбасадор за заштита на животните во светот | Слободен Печат

Слободен Печат - пред: 1 час

Арсовска појасни за МИА дека Светската организација за здравје на животните е формирана во 1924 година и се стреми за подобрување на здравјето на животните, ветеринарното јавно здравство и благосостојбата на животните низ светот, како и ...

МКД - пред: 57 мин

Студентката Ивана Арсовска неодамна доби признание за врвен амбасадор од Светската организација за здравје на животните (ОИЕ) во светски рамки, како член на Интернационалната ветеринарна студентска асоцијација (ИВСА), а според активностите што ги ...

Опсервер - пред: 51 мин

Студентката Ивана Арсовска неодамна доби признание за врвен амбасадор од Светската организација за здравје на животните (ОИЕ) во светски рамки, како член на Интернационалната ветеринарна студентска асоцијација (ИВСА), а според активностите што ги ...

Канал5 - пред: 31 мин

Се работи за млада кавадарчанка, која студира на Факултетот за ветеринарна медицина – Скопје. Студентката Ивана Арсовска неодамна доби признание за врвен амбасадор од Светската организација за здравје на животните (ОИЕ) во светски рамки, како член ...

Themes
ICO