Macedonia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Судскиот совет избра по тројца нови судии во Кривичен и Граѓански суд Скопје | 24Инфо

24Инфо - тукушто објавено

Судскиот совет на денешната 455 седница избра по тројца нови судии во Основниот граѓански суд Скопје и во Основен кривичен суд Скопје. За нови судии во Граѓански избрани се Ирена Митреска, Драгана Илиовска и Сања Томиќ-Велковски, додека во Кривичен ...

Фокус - тукушто објавено

Судски совет денеска на седница избра по тројца судии во скопскиот Кривичен и во Граѓанскиот суд. Тие ја завршиле Академијата за судии и јавни обвинители, а според Советот, избраните имале најмногу бодови на конкурсот.

Телма - пред: 22 мин

Судскиот совет на денешната седница избра по тројца судии во скопскиот Кривичен и Граѓански суд. Новите судии ја завршиле Академијата за судии и јавни обвинители. Според советот, избраните кандидати имале најмногу бодови на конкурсот.

Press24 - тукушто објавено

Судскиот совет на денешната 455 седница избра по тројца нови судии во Основниот граѓански суд Скопје и во Основен кривичен суд Скопје. За нови судии во Граѓански избрани се Ирена Митреска, Драгана Илиовска и Сања Томиќ-Велковски, додека во Кривичен ...

ММС - тукушто објавено

Судскиот совет на денешната 455 седница избра по тројца нови судии во Основниот граѓански суд Скопје и во Основен кривичен суд Скопје. За нови судии во Граѓански избрани се Ирена Митреска, Драгана Илиовска и Сања Томиќ-Велковски, додека во Кривичен ...

Скопје инфо - тукушто објавено

Судскиот совет на денешната седница избра по тројца судии во скопскиот Кривичен и Граѓански суд. Новите судии ја завршиле Академијата за судии и јавни обвинители. Според советот, избраните кандидати имале најмногу бодови на конкурсот.

МКД - тукушто објавено

Судскиот совет на денешната седница избра по тројца нови судии во Основниот граѓански суд Скопје и во Основен кривичен суд Скопје. За нови судии во Граѓански избрани се Ирена Митреска, Драгана Илиовска и Сања Томиќ-Велковски, додека во Кривичен ...

Канал5 - тукушто објавено

Судскиот совет на денешната 455 седница избра по тројца нови судии во Основниот граѓански суд Скопје и во Основен кривичен суд Скопје. За нови судии во Граѓански избрани се Ирена Митреска, Драгана Илиовска и Сања Томиќ-Велковски, додека во Кривичен ...