Macedonia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Тренчевска: Имаме 51 пратеничка во Парламентот – лидери сме во регионот и пошироко | Фокус

Фокус - тукушто објавено

Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска, на денешната панел дискусија: Дали жените и понатаму се недоволно застапени во политичкиот и јавниот живот?, се осврна на моменталната состојба во државата.

Слободен Печат - тукушто објавено

Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска, на денешната панел дискусија: Дали жените и понатаму се недоволно застапени во политичкиот и јавниот живот?, се осврна на моменталната состојба во државата.

Почитувањето и унапредувањето на човековите права и слободи за Владата е приоритет и претставува главниот столб на кој се потпираат донесувањето закони и креирањето политики, истакна министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска, на ...

Press24 - тукушто објавено

Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска, на денешната панел дискусија: Дали жените и понатаму се недоволно застапени во политичкиот и јавниот живот?, се осврна на моменталната состојба во државата.