Macedonia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Тренчевска: Со 51 пратеничка, лидери сме во регионот и пошироко во однос на застапеноста на жените во парламентот | Слободен Печат

Слободен Печат - тукушто објавено

Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска, на денешната панел дискусија: Дали жените и понатаму се недоволно застапени во политичкиот и јавниот живот?, се осврна на моменталната состојба во државата.

Фокус - пред: 24 мин

Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска, на денешната панел дискусија: Дали жените и понатаму се недоволно застапени во политичкиот и јавниот живот?, се осврна на моменталната состојба во државата.

Почитувањето и унапредувањето на човековите права и слободи за Владата е приоритет и претставува главниот столб на кој се потпираат донесувањето закони и креирањето политики, истакна министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска, на ...

Press24 - тукушто објавено

Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска, на денешната панел дискусија: Дали жените и понатаму се недоволно застапени во политичкиот и јавниот живот?, се осврна на моменталната состојба во државата.

Макфакс - тукушто објавено

Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска, на денешната панел дискусија: Дали жените и понатаму се недоволно застапени во политичкиот и јавниот живот?, се осврна на моменталната состојба во државата.

Локално - тукушто објавено

Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска, на денешната панел дискусија: Дали жените и понатаму се недоволно застапени во политичкиот и јавниот живот?, се осврна на моменталната состојба во државата.

Опсервер - тукушто објавено

Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска, на денешната панел дискусија: Дали жените и понатаму се недоволно застапени во политичкиот и јавниот живот?, се осврна на моменталната состојба во државата.