Macedonia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

(Видео) Убиецот на жената од Кочани се бранел со молчење, изнудил 7.000 евра | еМагазин

еМагазин - тукушто објавено

објави дека убиецот на , е пренесен во кумановскиот истражен затвор, каде според информации на телевизијата се однесувал смирено, не разговарал со никого, ниту пак одговарал на прашањата од истражните органи.

Скопје инфо - пред: 18 часа

Убиецот од Кочани во полицијата се однесувал како ништо да не се случило. Во кумановскиот затвор се' уште не побарал ниту вода, ниту леб, објави Телевизија Стар. Убиецот од Кочани во полицијата и пред истражниот судија се однесувал крајно смирено.

Мастило - пред: 18 часа

Рашидов е оженет и е татко на две деца Седум илјади евра на месечна основа во последните неколку години изнудил Усеин Рашидов од неговата жртва, вчера убиената Танкица Младеновска. Рашидов прецизно водел евиденција колкава е месечната кредитна рата ...

Танкица беше скромна личност, мирна, послушна. Си го гледаше семејството, има три деца кои се полнолетни, две ќерки и син кои живеат одделно, возрасни се, има мајка. Ова што се случи можеше да се спречи, ако институциите реагираа на време и ја ...

Утрово околу шест часот Танкица беше убиена со над 40 убоди од нож пред нејзината куќа, од страна на нејзиниот сограѓанин Усеин Р. (59). Околу тоа што точно се случувало, нашиот извор вели дека се започнало пред повеќе од седум години, кога Танкица ...

„Танкица беше скромна личност, мирна, послушна. Си го гледаше семејството, има три деца кои се полнолетни, две ќерки и син кои живеат одделно, возрасни се, има мајка. Ова што се случи можеше да се спречи, ако институциите реагираа на време и ја ...

Сител - пред: 18 часа

Убиецот од Кочани во полицијата се однесувал како ништо да не се случило. Во кумановскиот затвор се' уште не побарал ниту вода, ниту леб, објави Телевизија Стар. Убиецот од Кочани во полицијата и пред истражниот судија се однесувал крајно смирено.

Press24 - пред: 16 часа

Убиецот од Кочани во полицијата се однесувал како ништо да не се случило. Во кумановскиот затвор се' уште не побарал ниту вода, ниту леб, објави Телевизија Стар. Убиецот од Кочани во полицијата и пред истражниот судија се однесувал крајно смирено.

Либертас - пред: 14 часа

Убиецот од Кочани во полицијата се однесувал како ништо да не се случило. Во кумановскиот затвор се’ уште не побарал ниту вода, ниту леб, објави Телевизија Стар. Убиецот од Кочани во полицијата и пред истражниот судија се однесувал крајно смирено.