Macedonia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Во петок GAME ART @ SKOPJE, настан за уметноста во видео игрите | Иновативност

Македонската асоцијација за развивање игри – МАГДА го организира настанот GAME ART MEET UP (Game Art @ Skopje/ Serbian Games Association) што на 29 септември ќе се одржи во Netavile во Карпош.

24Инфо - тукушто објавено

Во петок, 29 септември, во просториите на Netaville во Скопје ќе се одржат 3 предавања за уметноста во видео игрите насловени како GAME ART @ SKOPJE. Повод за овој настан е првото гостување на во Македонија како дел од нивната регионална турнеја.

Иновативност - пред: 19 мин

Во петок, 29 септември, во просториите на Netaville во Скопје ќе се одржат три предавања за уметноста во видео игрите насловени како GAME ART @ SKOPJE. Повод за овој настан е првото гостување на Serbian Games Association (SGA) во Македонија како дел ...