Netherlands

20-jarige dronken bestuurder wordt in één nacht drie keer aangehouden door politie

 
   

Een man uit Alkmaar heeft afgelopen weekend een nieuwe betekenis gegeven aan het woord ‘koppig’. De politie kon hem op zaterdag namelijk drie keer aanhouden voor rijden onder invloed van drank en drugs.

De eerste kennismaking was in ieder geval meteen goed, want toen vluchtte de man direct weg voor agenten bij een controlepunt. Niet veel later werd de wegrijder alsnog aangehouden. De man moest mee naar het bureau voor bloedonderzoek en mocht uiteindelijk met een rijverbod rijker weer gaan.

Was het de drugs? Dedain voor de wet? Pure grootsheidswaanzin? Het nieuwsbericht zegt hier helaas niks over, maar wel is duidelijk dat de man ‘enkele momenten later’ weer werd aangehouden. Ditmaal vanwege rijden met een rijverbod.

Wat er toen gebeurde zal u werkelijk verbazen! Inderdaad, de man werd enkele momenten later wéér achter het stuur aangetroffen en wederom aangehouden. De platte petten vond het toen wel welletjes en de man mocht eindelijk blijven slapen op het bureau. Ook kan hij volgens de politie een zware straf tegemoet zien en is hij zijn rijbewijs kwijt.

Het aantal dodelijke ongelukken met mensen onder invloed is de afgelopen jaren ernstig gestegen. Dit weekend kwamen twee fietsers in Breda daar nog op de harde manier achter. Zij werden geschept door een automobilist met teveel drank op.

Football news:

Milan least Tomori van Chelsea met het recht om te kopen voor 28 miljoen euro. Medical check-up - vandaag
Borussia Gladbach tekende Kone voor 9 miljoen euro. = = Clubcarrière = = Borussia Monchengladbach maakte zijn debuut in het eerste elftal van Toulouse tegen Kouadio Kone. De 19-jarige Fransman zal het seizoen eindigen in de Ligue 2 club in bruikleen, en in de zomer zal zich aansluiten bij Borussia, waarmee hij een contract tekende tot 2025. Tegelijkertijd heeft de Bundesliga de mogelijkheid om de overeenkomst met één seizoen te verlengen. Volgens Transfermarkt kostte de overdracht van Kone Borussia Dortmund 9 miljoen euro. De cijfers van de middenvelder zijn hier te vinden
We willen dat Messi blijft tot het einde van zijn carrière, maar eerst zullen we denken aan de club. Zelfs de beste speler in de geschiedenis is niet belangrijker dan Barca. Freisha sprak over Leo
Wijnaldum op Liverpool: we hebben problemen met de implementatie en het is moeilijk uit te leggen hoe zwaar de wedstrijd is. We hadden een goed plan. We wilden veel bezit. Als gevolg daarvan hebben we genoeg kansen gecreëerd, waaronder honderd procent, maar helaas zijn we er niet in geslaagd om te scoren. We misten scherpte, en ze scoorden vanaf de strafplaats
Real Madrid speelt Getafe in La Liga op 9 februari. De wedstrijd van de eerste ronde werd uitgesteld vanwege de degradatie van Madrid uit de Spaanse Cup
Monaco kocht topscorer Brugge Diatt voor 16 miljoen euro
Crystal Palace heeft Mainz 1,5 jaar lang topscorer Mateta geleend met het recht om uit te kopen voor 15 miljoen euro.Crystal Palace heeft aangekondigd dat Mainz Jean-Philippe Mateta voor anderhalf jaar in bruikleen heeft gekregen met de mogelijkheid om uit te kopen. Volgens Sky Sports heeft het huurcontract van de 23-jarige Fransman de Londenaren 2,7 miljoen pond gekost (3 miljoen euro)