Netherlands

Acteur lyrisch over Nederlandse Blue Lagoon-foto: 'Amazing'

"Wie kan dit bedenken?" Mireille Droste uit Deurningen is nog steeds onder de indruk: haar foto van een nagemaakte scène uit de film The Blue Lagoon leverde een mailtje op van hoofdrolspeler Christopher Atkins. "Ik was erg verbaasd."

Droste krijgt wel vaker te horen dat haar zoon Job lijkt op de blonde krullenkop in de romantische avonturenfilm uit 1980. Nu het vakantie is, kon ze hem overhalen te poseren als het idool uit haar jeugd. Hij had een krukje nodig om op gelijke hoogte te komen met de 18-jarige plaatsgenoot die Brooke Shields nadoet.

"Het is eigenlijk als een lolletje begonnen", zegt Droste in het NOS Radio 1 Journaal. "Omdat hij eigenlijk best goed leek, heb ik hem op Instagram gezet."

Job en Malane in de nagemaakte scène uit The Blue Lagoon Mireille Droste

Droste kreeg veel positieve reacties op de afbeelding en toen ineens ook dat mailtje van Atkins. Aanvankelijk dacht ze dat iemand haar in de maling nam. "Maar mijn dochter heeft de echte Christopher Atkins op Instagram opgezocht en gevraagd of hij gemaild had. Hij reageerde: ja, ik ben het echt."

Atkins had lovende woorden voor de fotoshoot, zegt Droste. "Hij zei: 'je hebt zo mooi neergezet wat wij met die film hebben willen zeggen. Ik voel het gewoon weer helemaal terug.' Echt op z'n Amerikaans. 'Amazing, je bent geweldig'." Atkins zei haar foto ook doorgestuurd te hebben aan regisseur Randal Kleiser.

Droste is verrukt met de reactie van de acteur, op wie ze vroeger verliefd was, zei ze tegen RTV Oost. Ze heeft goede hoop hem nog eens in het echt te ontmoeten.

"Hij zegt dat hij wel eens naar Nederland komt en me graag wilt ontmoeten. Dat lijkt me echt hartstikke leuk. Ik ga hem dan zeker fotograferen."

Football news:

De UEFA staat ons toe de stadions met 30% te vullen. Wedstrijden van nationale teams in oktober zullen worden gehouden met toeschouwers
Flick wordt erkend als de beste coach van de 2019/20 Champions League
Lewandowski noemde de beste aanvaller van de Champions League 2019/20
Leo-Cristiano, Chelsea-Krasnodar, Bayern-Loko, Borussia-Zenit: alle groepen van de Champions League in een foto, het is terug! Ondanks de pandemie en de vermindering van de kwalificatie (in de beginfase werd de oppositie niet in twee wedstrijden gehouden, maar in één), zal de groepsfase worden gehouden volgens het gebruikelijke formaat: zes speldagen, de eerste - op 20 en 21 oktober en de laatste - op 8 en 9 December. In het groepsstadium scheidde de UEFA, zoals gebruikelijk, teams van één land en blokkeerde ook kunstmatig de bijeenkomst van Russische clubs met Oekraïense clubs. Indien de Vereniging in de groepsfase door ten minste twee ploegen wordt vertegenwoordigd, worden deze clubs in paren verdeeld. Hun wedstrijden worden gescheiden op verschillende speeldagen, zodat de ene club speelt op dinsdag en de andere op woensdag. Als een club van een paar valt, bijvoorbeeld in Groep A, B, C of D, dan wordt de andere club van hetzelfde paar naar Groep E, F, G of H. Bovendien worden teams uit dezelfde steden gefokt op verschillende speldagen
Kimmich wordt erkend als de beste verdediger van de 2019/20 Champions League
De UEFA plaatste een foto van Messi en Ronaldo: de persdienst van de UEFA reageerde opnieuw op de voorlopige resultaten van de loting voor de Champions League groepsfase. Juventus, die in de eerste mand zaten, ging vanaf de tweede naar Barcelona. = = Clubcarrière = = Ronaldo speelde voor Real Madrid en Lionel Messi voor Barcelona. De persdienst van de UEFA schreef een foto van Messi en Ronaldo
Liverpool speelt tegen Atalanta Miranchuk en Ajax in Groep D van de Champions League. In de groepsfase staat Liverpool tegenover Ajax, die vorig seizoen het Nederlands kampioenschap won, evenals Atalanta, waarvoor de Russische middenvelder Alexey Miranchuk speelt