Netherlands

Afsluitdijk hele ochtend afgesloten na ongeluk vrachtwagen

Gerelateerd

In een bocht van de A15 naar de A16 richting Capelle aan den IJssel is...

Een vrachtwagen met aanhanger is donderdagmiddag in Roermond op een beveiligde...

Het verbod om met trekkers te demonstreren wordt in Drenthe, Groningen en...

De Afsluitdijk is dinsdagochtend richting Friesland afgesloten na een ongeval met een vrachtwagen. Het voertuig is volgens Rijkswaterstaat tegen de vangrail aangereden. De verwachting is dat de Afsluitdijk nog wel enige tijd dicht blijft vanwege bergingswerkzaamheden en reparatie van de vangrail.

Door het ongeluk konden de auto’s die achter de vrachtwagen reden geen kant op. Uiteindelijk moest er een kleine hijskraan aan te pas komen om de middenbarrier opzij te schuiven, waardoor de ingesloten auto’s hun weg konden vervolgen.

Lees ook: Jaarlijkse plaag: op Afsluitdijk ziet het zwart van de muggen

Bergen

Rijkswaterstaat meldt daarnaast dat het opzij schuiven van de middenbarrier ervoor zorgt dat de berger makkelijker bij de vrachtwagen kan komen. De berger komt uit Friesland en rijdt momenteel op de ‘verkeerde’ weghelft. Naar verwachting blijft de afsluitdijk nog de gehele ochtend dicht.

Op de A7 staan in beide richtingen files. Het verkeer krijgt het advies om te rijden via de N307 en de A6.

ANP/Redactie

Football news:

Vaarwel Maradona in Argentinië: er waren alleen familieleden, begraven naast hun ouders
Maradona werd begraven in de buurt van Buenos Aires naast zijn ouders
Mourinho op Maradona: we kunnen zijn voetbal vinden op Google, maar we zullen Diego daar niet vinden. Ik mis hem, Tottenham manager Jose Mourinho heeft zijn gedachten gedeeld over het overlijden van voormalig Argentina International Diego Maradona. Er is Maradona en er is Diego. Maradona is iemand waar ik niet over hoef te praten omdat de hele wereld hem kent. Niemand zal het vergeten. Diego is anders. De mensen die zijn grote vrienden waren, die kleedkamers met hem deelden, zijn bevoorrecht. Ik kan zeggen dat hij een goede vriend van me was, hoewel ik hem meestal aan de telefoon sprak. Maar natuurlijk hebben we elkaar meerdere keren ontmoet. Hij had een groot hart. Ik mis hem. We kunnen zijn voetbal vinden op Google elke keer als we hem missen, maar we zullen Diego daar niet vinden. Vandaag heb ik de jongens verteld over hem en de tijd die we samen doorbrachten. Ik mis vooral de oproepen die hij altijd deed na nederlagen. Na de overwinningen heeft hij me nooit meer gebeld. Hij wist dat ik het niet nodig had op zulke momenten, maar in moeilijke momenten was hij er voor mij en sprak altijd: Mo, vergeet niet dat je de beste bent.Hij had altijd deze benadering. Ik mis Diego, zei Mourinho. Als football een film was, zou Diego zijn hoofdpersoon zijn.Showsport readers say goodbye to Maradona
Fabio Capello: tegen zo ' n middelmatige Real Madrid had Inter beter kunnen spelen in de Champions League. Het team had in de eerste helft altijd problemen. In de tweede helft hield ik meer van vier verdedigers. Tegen zo 'n middelmatige Real Madrid had het team beter kunnen spelen, zei Capello. Zidane paste zich goed aan de verliezen aan en was Conte in alles te slim af. Hazard eindelijk verlicht in de top match
Ibrahimovic ontmoette de Zweedse nationale teamcoach in Milaan
Tottenham Winks scoorde vanaf 49 yards. Dit is het derde resultaat in de Europa League, al - in deze loting
Deze miss zal alle mannen pijn doen: Molde speler miste van een halve meter en reed in de bar