Netherlands

Baby Neushoorn voor eerst naar buiten

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Ravy, de neushoorn die drie weken geleden werd geboren in Safaripark Beekse Bergen, mocht gisteren voor het eerst naar buiten. Samen met zijn moeder Sofie stapte hij door het buitenverblijf.

Binnen

Het gaat erg goed met het kleine neushoorntje. De afgelopen weken rustte hij uit in zijn binnenverblijf. Nu is Ravy sterk genoeg om af en toe naar buiten te gaan.

Voor zo'n kleine neushoorn is het beter als het niet té modderig is. Verder moet Ravy nog veel slapen en we zorgen er dus voor dat hij goed en veel kan rusten.

verzorger Kris Jansen

Bedreigd

Ravy is een zeldzame witte neushoorn. Met zijn geboorte wil het dierenpark aandacht vragen voor de situatie van witte neushoorns in het wild. De dieren leven in verschillende Afrikaanse landen, zoals Mozambique, Zambia, Kenia en Zuid-Afrika. Hun leefgebied wordt steeds kleiner en ook worden ze bedreigd door stropers.

Football news:

Mahrez op Burnley ' s hattrick: de derde goal is de beste-ik scoor niet vaak met mijn hoofd. Maar de overwinning van de stad is belangrijker
Mourinho tegen Chelsea is altijd machtig. Hoe zal het deze keer zijn? Lampard is de volgende. Ben je zeker van je keuze?
Real Madrid is de leider van de studenten in de top 5 competities. Spanje domineert over het algemeen, en de leverancier uit Duitsland is alleen Stuttgart
Thomas Muller: wat zeggen ze, je moet jezelf bewijzen op een winderige avond in Stoke? Stuttgart is geen Stoke, maar hun team is goed. Wat zeggen de Britten? Moet je jezelf bewijzen op een winderige avond in Stoke?
Atletico won de zesde opeenvolgende wedstrijd in La Liga, een winless streak - 25 wedstrijden
Ik speel liever zonder VAR. Telkens als we het over individuele afleveringen hebben, en niet over voetbal, misten de Roden de overwinning in een extra tijd nadat middenvelder Pascal gross een boete bekeerde voor het slaan van Merseyside verdediger Andrew Robertson op het been van forward Danny Welbeck. Nog twee goals werden geannuleerd voor offside. Ik wil niet voor anderen spreken, maar Ik wil gewoon football spelen zoals gewoonlijk. Ik zag een Interview met De Bruyne over het veranderen van zoveel regels dat we ze niet meer kennen. Dit is een groot probleem. We hebben het altijd over individuele afleveringen, niet over voetbal. Ik speel liever zonder VAR. Je denkt misschien dat ik bevooroordeeld ben, maar als je 4-5 jongens uit Brighton vraagt, zullen ze hetzelfde zeggen. De beslissing van vandaag is verwarrend, zei Henderson
Antonio Conte: mensen kunnen niet wachten om hun negativiteit op Inter te uiten. We moeten ons afsluiten van degenen die modder naar ons willen gooien of iets ergers.We doen altijd ons best, geven altijd 100%. Het belangrijkste is dat na de wedstrijd, de T-shirts zijn doordrenkt van zweet. Wij hebben Sassuolo met respect behandeld en uiteindelijk een indrukwekkende overwinning behaald. Dit is ons beste resultaat van het seizoen, maar de wedstrijden waren veel beter. Er bestaat een tendens dat de resultaten de prestatie-evaluatie beïnvloeden.