Netherlands

Carlo licht tipje van de sluier op over The Masked Singer 2

Entertainment

9 minuten geleden Aangepast: 4 minuten geleden

The Masked Singer Beeld © William Rutten

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Bijna 2 miljoen kijkers zagen vorig jaar hoe de Robot, waarin zangeres Tania Kross (44) bleek te zitten, het eerste seizoen van 'The Masked Singer' won. De populaire show keert deze maand terug op de buis en volgens Carlo Boszhard (51) wordt het 'nog indrukwekkender'.

"Voor mij voelt het alsof ik thuis met mijn beste vrienden een spelletje doe"

Dat vertelt de presentator in gesprek met Televizier. "Toen we begonnen, dachten mijn mede-panelleden Gerard Joling, Loretta Schrijver, Buddy Vedder en ik: dit kan de grootste flop ooit worden. Moeten we naar een zingende neushoorn gaan kijken?", lacht hij. "Zelfs John de Mol was sceptisch in DWDD, maar wat bleek: het publiek omarmde het programma. Op straat werd ik er continu over aangesproken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Deze kandidaten maken beestenboel The Masked Singer compleet

Volgens Carlo is de kracht van het programma dat het meespeelgehalte hoog is. "De kijker thuis op de bank vraagt zich meteen af: wie zit er in dat pak?", legt hij uit. "De chemie is perfect: Ruben (Nicolai, de presentator, red.) die de sfeer neerzet, Loretta als ster van de show, Gerard met zijn flair en jonge hond Buddy die namen noemt waar wij niet opkomen. Het puzzeltje valt precies in elkaar."

Twitter ontplofte na de eerste aflevering afgelopen seizoen. Niet alleen vanwege de deelnemers, maar ook dankzij Loretta. "Zij is heel onbevangen. Ze luistert, kijkt, verwondert zich en wil niet eens weten wie er in dat pak zit", spreekt Carlo vol lof over zijn collega. "Voor mij voelt het alsof ik thuis met mijn beste vrienden een spelletje doe."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze bekende YouTuber zei 'nee' tegen The Masked Singer

Vanwege het coronavirus ziet dit seizoen er wel iets anders uit. Zo vinden de opnames plaats met minder publiek en worden alle crewleden getest. Carlo: "Over de kandidaten maak ik me geen zorgen: met zo’n pak aan en masker op zijn die zo veilig als wat.” 

Dit seizoen nemen wederom vijftien onherkenbare BN'ers het zingend tegen elkaar op. Ze spelen verkleed de rol van Aap, Astronaut, Lama, Vos, Yeti, Panter, Koning, Kameleon, Skelet, Vlinder, Vuurvogel, Zebra, Neptunus, Muis en Dinosaurus. Bekijk hieronder vast de eerste beelden:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Carlo Boszhard en Herald Adolfs vieren 12,5 jaar samen

Football news:

Ik hoop dat Alaba een contract tekent met Bayern. Onze club is een van de beste ter wereld
Messi gaf Barca alles, bracht ze naar de top. Hij werd niet behandeld op de manier die hij verdiende.De voormalige Argentijnse Internationale Diego Maradona deelde zijn mening over het verhaal toen Lionel Messi Barcelona wilde verlaten
Ik hoop m ' n stempel op Juve te drukken. We zullen grote resultaten bereiken
De Coach van Benfica: Ik wil niet dat we eruit zien als de huidige Barcelona, Het heeft niets
Ik ben gelukkig in Manchester City. Ik hoop hier te blijven
Fabinho zal niet spelen met West ham als gevolg van blessure
Maradona was de beste in zijn tijd. De beste Messi