Netherlands

Hennepplantage en mogelijk explosief gevonden na brand bij buren in Sneek

Een brand in een woning in Sneek heeft geleid tot de vondst van een hennepplantage en een mogelijk explosief bij een van de buren. Er is een verdachte opgepakt.

De brand ontstond aan het begin van de avond in een woning op de derde verdieping van een portiekflat. Vanwege de vele rook werd een NL-Alert uitgegeven. Vier mensen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Over hun toestand is niets bekendgemaakt.

De brand was binnen een uur onder controle. In de tussentijd was een aantal omliggende woningen ontruimd. Daarbij werd een hennepplantage aangetroffen, en ook iets dat op een explosief lijkt.

Explosievenexperts doen onderzoek. Voor de zekerheid mogen de mensen uit de ontruimde woningen voorlopig niet terug.

Football news:

De Colombiaanse voetbalbond (FCF) kondigde het aftreden van Carlos Queiroz aan als hoofdcoach van het nationale team van Colombia. De 67-jarige Portugees is vandaag ontslagen. Hij leidde het team ongeveer twee jaar. Queiroz leidde het Colombiaanse nationale team in 18 wedstrijden-9 overwinningen, 4 trekkingen, 5 verliezen. Op 18 November verloren de Colombianen 1-6 naar Ecuador en staan ze op de zevende plaats in de 2022 WK-kwalificatieronde in Zuid-Amerika
Klapp op Keeper Kelleher 's wedstrijd met Ajax: Top, top, top, top
Manchester United, Tottenham en Chelsea zijn geïnteresseerd in Brighton defender white.Brighton Defender Ben white is geïnteresseerd in de beste clubs in de Premier League. De vooruitgang van de 23-jarige Engelsman wordt gevolgd door Manchester United, Tottenham, Chelsea en andere teams. Wyscout schat dat white dit seizoen de vierde beste quarterback van de League is. Alleen Kurt Zouma en Tiago Silva van Chelsea en Gabriel Magalhaes van Arsenal liggen voor hem. In 10 Premier League wedstrijden kreeg white 2 gele kaarten. Zie de statistieken hier
Red bull verscheurde Lokomotiv met een perfecte verscheidenheid aan aanvallen. De getroffen Loco wist niet wat te doen
De Spaanse super Cup vindt misschien niet plaats in Saudi-Arabië, maar in Spanje
Goals van Zobnin, Kuzyaev en Skopintsev claimen de titel van best in November
Romelu Lukaku: anderhalf jaar bij Inter zijn de beste in mijn carrière