Netherlands

I will always love you passeert 1 miljard YouTube-views

Tech

45 minuten geleden Aangepast: 1 minuut geleden

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

De megahit I will always love you van Whitney Houston is meer dan 1 miljard keer bekeken op YouTube, melden Amerikaanse media maandag.

Het is het vierde lied uit de jaren negentig die deze mijlpaal heeft behaald en het eerste solonummer. De andere nummers zijn November Rain van Guns N' Roses, Smells like teen spirit van Nirvana en Zombie van The Cranberries.

I will always love you was oorspronkelijk een lied van Dolly Parton, die de liefdesverklaring in 1973 opnam. Houston zong haar versie van het nummer voor de film The Bodyguard, waarin zij naast Kevin Costner te zien was. De film is nog steeds erg populair, net als de musicalversie die al jarenlange overal ter wereld volle zalen trekt.

De clip werd het afgelopen jaar gemiddeld 350.000 keer per dag bekeken.

Football news:

Het uitvluchtformulier van Barcelona voor het seizoen 2021/22 zal paars zijn
Champions League wedstrijden zullen beginnen met een minuut stilte ter nagedachtenis van Maradona
Hoe herinner je je Maradona? Laten we warme herinneringen delen, verhalen uit je jeugd en hoeveel je Diego
Barcelona Twitter: Dank u voor alles, Diego
Real Madrid: Maradona - een icoon van miljoenen fans, een van de grootste in de geschiedenis van het voetbal
Oekraïne kreeg een 0:3 nederlaag in het spel met Zwitserland. De UEFA maakte een beslissing over het resultaat van de wedstrijd tussen de nationale teams van Oekraïne en Zwitserland in de Volkenbond, die niet plaatsvond vanwege de uitbraak van het coronavirus in het Oekraïense team. De wedstrijd zou plaatsvinden op 17 November, maar werd geannuleerd. De UEFA heeft de Oekraïense nationale ploeg een 0:3 technische nederlaag toegekend, omdat het team zelf verantwoordelijk is voor het feit dat het spel niet heeft plaatsgevonden. Zo scoorde Zwitserland 6 punten in groep A4 van de Volkenbond en behield zijn inschrijving in de hoogste divisie van het toernooi. Op dit moment is Oekraïne gedegradeerd tot groep B, maar de voetbalfederatie van het land heeft het recht beroep in te stellen tegen het besluit van de UEFA tot CAS
Maradona ' s spel was verrukt Argentinië en verrukt ons allemaal. Hij was de beste die ik ooit heb gezien. Voormalig Braziliaanse spits Romario sprak over de dood van Ex-Argentina striker Diego Maradona door een hartstilstand. Mijn vriend, de legendarische Maradona, is overleden! Een Argentijn die de wereld veroverde dankzij de bal in zijn voeten, maar ook vanwege zijn positiviteit en unieke karakter. Ik heb meer dan eens gezegd dat van degenen die ik op het veld zag, hij de beste was. Zijn optredens over de hele wereld verheugden het hele land en verheugden ons allen. Ik zal nooit vergeten hoeveel plezier we samen hadden. Hij was nooit een tegenstander voor mij. Hij behandelde me als een broer. Hij is te vroeg vertrokken. De Argentijnen knuffelen, zijn familie knuffelen. Dit is een groot verdriet. Ga met God, broeder schreef Romario. De Argentijnse voetbalbond bevestigde de dood van Maradona: u bent voor altijd in ons hart