Netherlands

Kunstmagazine Tableau zelfstandig verder

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.

© Tableau

Hoofdredacteur Dominique van der Mee heeft Tableau Fine Arts Magazine overgenomen van Stichting Lenthe, een non-profit uitgeefhuis voor filantropie, kunst en cultuur.

Met de overname is de continuïteit van Tableau verzekerd, stelt de redactie. Het magazine zal gegarandeerd 4 maal per jaar verschijnen. De nieuwe onderneming Tableau Media BV is 100 procent eigenaar van Tableau Magazine. Het huidige freelance redactieteam blijft verbonden aan de titel. Freelance uitgever Johan Dijk is onder meer verantwoordelijke voor het commerciële beleid.

Van der Mee is meer dan 20 jaar actief in de kunstwereld en sinds begin 2019 hoofdredacteur van Tableau. Ruim 1,5 jaar geleden heeft zij binnen Stichting Lenthe een compleet nieuw redactieteam geformeerd. Dit team heeft gewerkt aan het actualiseren van de inhoud en de presentatie van Tableau, zowel in print als online.

Football news:

Fati werd socio van Barca, maar zal niet in staat zijn om te stemmen bij de volgende verkiezingen
Jose Mourinho: sommige Tottenham spelers die LASK, Ludogorets bezoeken, denken dat ze daar niet thuishoren
Pioli op 4:2 met Celtic: Milan verloor zijn hoofd niet om 0:2 en bleef spelen als team
Suarez slaagde voor een negatieve test voor coronavirus en zal morgen terugkeren naar de Algemene groep van Attico. Volgens Cope is de Uruguayaan geslaagd voor een negatieve test voor coronavirus en zal hij zich morgen bij de Algemene groep voegen. Suarez miste vier wedstrijden in de Champions League en La Liga, maar kan deelnemen aan de volgende wedstrijd - tegen Valladolid. Dit seizoen heeft de 33-jarige striker 6 doelpunten gescoord in 5 Spaanse wedstrijden. Meer informatie over de statistieken vindt u hier
Chelsea is klaar om Ruediger en Tomori te verkopen in de winter. De Duitser was geïnteresseerd in Barcelona
Çalhanoğlu heeft al 7 jaar 18 goals gescoord. Alleen Messi (36) heeft meer spelers in de top 5 van de Europa League
We hebben Ronaldo ' s 750e goal niet gevierd. Dit is niet het moment voor partijen