Netherlands

Liveblog CL | PSV is één helft verwijderd van plek in play-offs

een paar seconden geleden

45' Oei! Ben Yedder lijkt buitenspel te lopen, maar kan toch alleen op het doel van PSV af. Benítez verricht een cruciale redding vlak voor rust.

43' Grote kans voor Veerman uit de corner! Hij wordt volledig over het hoofd gezien door de Monegasken en staat helemaal vrij voor het doel. De bal wordt vanuit de hoek naar hem geschoten, maar keeper Nübel onderschept zijn schot.

42' Het antwoord is: nee. Obispo reikt met zijn been, maar kan de bal net niet raken.

41' Een vrije trap voor PSV op de helft van Monaco. Kunnen ze hier iets mee?

38' De wedstrijd valt even stil. Monaco komt nog wel met wat aanvallen al komen die niet door de verdediging van PSV heen.

34' Monaco blijft aandringen en heeft, ondanks de achterstand, de controle over de wedstrijd.

28' Saibari onderschept de bal en kan dan in de zee van ruimte springen die aan de linkerkant wordt gelaten door de Monegasken. Hij loopt met de bal naar binnen en schiet op het doel, net mis.

28' Een vrije trap voor Monaco wordt gemakkelijk weggewerkt door Guus Til.

26' Monaco meteen weer in de aanval na de openingstreffer van PSV. De score zegt op dit moment iets anders dan het wedstrijdbeeld. PSV is nauwelijks in de aanval.

18' Ho, Til en de scheidsrechter botsen, ze staan weer.

16' PSV zit nog niet in de wedstrijd. De ploeg van Van Nistelrooij is vooral bezig met verdedigen en kan nog niet tot een grote kans komen.

12' Gakpo kan in de aanval over de linkerkant, daar krijgt hij alle ruimte. Hij had de bal af moeten geven, maar schiet vervolgens zelf in het zijnet. Het blijkt buitenspel.

7' Monaco dringt aan, weer een schot van Golovin op doel van PSV. Hij kan keer op keer richting het strafschopgebied gaan om maar eens uit te halen. Benítez is scherp.

7' Oei, een gele kaart voor Til, dat is vroeg in de wedstrijd.

4' Golovin krijgt de bal voor zijn voeten en schiet zelf op het doel van PSV. Die bal gaat ruim over, maar Monaco krijgt de eerste paar minuten wel veel ruimte op de helft van de Eindhovenaren.

1' De verdediging van PSV lag nog te slapen. Ben Yedder lijkt gelijk een grote kans te krijgen, maar Obispo grijpt op het allerlaatste moment in. Keeper Benítez kan de bal vervolgens gemakkelijk oprapen.

1' Aftrap! We zijn begonnen in Eindhoven aan de return tussen PSV en AS Monaco. Wie plaatst zich voor de play-offs van de Champions League?

Opstelling! Ruud van Nistelrooij kiest op de rechterflank opnieuw voor Ismael Saibari boven Johan Bakayoko. De in Spanje geboren Marokkaan stond in de heenwedstrijd ook verrassend aan de aftrap.

Opstelling PSV: Benítez; Max, Obispo, Teze, Mwene; Veerman, Til, Sangaré; Gakpo, De Jong, Saibari

Opstelling AS Monaco: Nübel; Jakobs, Maripan, Disasi, Vanderson; Golovin, Marazo, Fofana, Minamino; Volland, Ben Yedder