Netherlands

Liveblog KNVB-beker | Go Ahead leidt na rust met 6-0 tegen geplaagd NAC

Goedenavond! In dit liveblog houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen in de eerste ronde van de KNVB-beker.

85' Het tempo is helemaal uit de wedstrijd verdwenen en vooral NAC snakt naar het eindsignaal. De bezoekers zullen blij zijn dat het na de razendsnelle 5-0 niet nog veel en veel erger is geworden.

75' Bijna maakt Go Ahead de zevenklapper compleet. Invaller Abdat is te zelfzuchtig en schiet vanuit een moeilijke hoek via de vingertoppen van Kramer en de buitenkant van de paal naast.

65' Maar liefst vier wissels bij Go Ahead binnen een tijdsbestek van twee minuten. Veldmate, Kuipers, Eddahchouri en Hendriks verlaten het veld en maken plaats voor Bakker, Abdat, Ross en 'good old' Jacob Mulenga.

61' De fans van Go Ahead mogen dan het stadion niet in, buiten de Adelaarshorst maken ze er alvast een feestje van. Dat gaat gepaard met het afsteken van vuurwerk, dat deels over het dak vliegt en het veld op komt. Gelukkig wordt niemand geraakt en kunnen we gewoon verder.

55' Wout Droste staat nog niet op het scoreformulier en daar wil hij graag verandering in brengen. Zijn inzet wordt echter gekeerd door doelman Chiel Kramer.

47' GOAL Go Ahead Eagles! 6-0

Daar is het antwoord op de vraag: Go Ahead gaat vrolijk verder! De Fransman Antoine Rabillard voegt zich in het rijtje van zes verschillende doelpuntenmakers.

46' De tweede helft in Deventer is begonnen. Trapt Go Ahead het gaspedaal nog een keer open of heeft het medelijden met het door corona geplaagde NAC Breda?

43' Hendriks probeert het doel van NAC onder vuur te nemen, maar zijn inzet gaat een paar meter naast. De Bredenaars lijken het tweede deel van de eerste helft schadevrij te doorstaan op de Adelaarshorst.

36' De wissel van Steijn heeft effect want ondanks wat penibele situaties komt NAC iets minder in de problemen. Via  
Huseyin Dogan krijgen de bezoekers zelfs hun eerste kansje van de wedstrijd.

26' NAC-trainer Maurice Steijn kan het niet langer aanzien en haalt Lewis Fiorini naar de kant voor Darwin Heuvelman. Met een 4-4-2-formatie hoopt hij dat zijn team erin slaagt om minder ruimte weg te geven en zo een nog groter pak slaag te voorkomen.

20' GOAL Go Ahead Eagles! 5-0

We zijn nog niet eens halverwege de eerste helft en het staat al 5-0! Het door corona geplaagde NAC zakt volledig door het ijs en ziet Luuk Brouwers het hele veld oversteken en scoren.

12' GOAL Go Ahead Eagles! 3-0

Heeft Go Ahead dit weekend goed naar Ajax gekeken, en NAC goed naar VVV? Zakaria Eddahchouri straft dramatisch verdedigen van de Bredanaars af en maakt er binnen het kwartier 3-0 van.

10' GOAL Go Ahead Eagles! 2-0

Is deze bekerwedstrijd al binnen tien minuten beslist? Sam Hendriks is door de NAC-verdedigers helemaal uit het oog verloren en tikt simpel de 2-0 binnen.

7' GOAL Go Ahead Eagles! 1-0

Wat een start van de thuisploeg! De geheel vrijstaande Sam Beukema kopt raak uit een corner en zet de Eagles zo op 1-0 tegen NAC.

1' Ook de late wedstrijd in het bekertoernooi is onderweg. Go Ahead Eagles heeft in eigen stadion afgetrapt tegen het door corona geplaagde NAC Breda, dat het vorig seizoen verrassend tot de halve finales schopte.

De bal rolt weer in de KNVB-beker! Excelsior is begonnen aan het duel met Helmond Sport. Later vanavond (20.45) staan met Go Ahead Eagles en NAC Breda nog twee clubs uit de Keuken Kampioen Divisie tegenover elkaar. De duels van amateurploegen zijn uitgesteld tot december omdat de spelers door de coronamaatregelen niet voluit kunnen trainen en geen competitiewedstrijden mogen afwerken.

15' GOAL Go Ahead Eagles! 4-0

Wat gebeurt hier allemaal in de lege Adelaarshorst? Anouar Kali veroorzaakt een penalty, die door Jeroen Veldmate snoeihard binnen wordt geschoten. Neemt Go Ahead wat gas terug, of is dit pas het begin van de lijdensweg van NAC?

Football news:

Khabib reageerde op de dood van Maradona, een van de grootste. Miljoenen houden van voetbal vanwege het
Gasperini op 2:0 met Liverpool: dit is ongelooflijk. Atalanta speelde hun voetbal, Atalanta Head coach Gian Piero Gasperini deelde zijn emoties van de overwinning op de LiverpoolLeague of champions. Toen ik in Genua werkte, hadden ze het altijd over winnen hier in 1992 (de club uit Genua versloeg Liverpool op de weg in de 1/4 finale van de UEFA Cup met een score van 2:1-ca. Sovsport). En dus lukte het me om het met Atalanta te doen
Simeone over Maradona ' s dood, onmogelijk te geloven. Hij infecteerde ons met voetbal. Dit is een groot verlies voor me
Bayern en city spelen al in de Champions League. Wie is er al bij hen, en wie is in stap?
Conte Pro 0:2 uit Real Madrid: we zagen het verschil tussen hen en ons. Inter heeft te veel cadeaus gegeven aan de hoofdcoach van de Inter Antonio Concerige kampioenen. Het is altijd moeilijk om tegen grote clubs als Real Madrid te spelen. En als je een doel toegeeft en in de minderheid blijft-dit is een piek die niet overwonnen kan worden. Ik denk dat we het verschil tussen hen en ons zagen. Real Madrid zijn gewend aan het spelen en winnen van games in dit toernooi. Deze nederlaag mag ons niet breken. Het moet ons de weg wijzen die we moeten volgen. We geven nu vast veel doelen toe. De wedstrijd werd letterlijk onmiddellijk ongelooflijk moeilijk voor ons na de straf. En het was erg moeilijk om terug te keren naar het gevecht zelfs na de rode kaart. Ik denk dat we hen te veel gaven in de twee wedstrijden tegen Real Madrid. Dat kun je je niet veroorloven in wedstrijden met zulke teams, zei de Italiaan
Liverpool heeft nooit een doelpunt gescoord tegen Atalanta in hun thuis Champions League wedstrijd
Liverpool verloor thuis voor het eerst in 2 jaar! Gaf Atalanta een paar doelen en raakte nooit een doel