Netherlands

Man uit Woerden (18) wordt verhoord na dodelijke aanrijding Wijchen

De man die dinsdagavond werd opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de aanrijding met dodelijke afloop in Wijchen zit nog vast en wordt verhoord door de politie. Het is een pakketbezorger van 18 jaar uit Woerden. Morgen wordt hij voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Bij de aanrijding in de Gelderse plaats kwam dinsdagavond een man van 42 om het leven. Buurtbewoners en hulpdiensten hebben eerste hulp verleend, maar dat mocht niet baten. De man overleed ter plekke.

De bestuurder ging ervandoor, maar werd iets later aangehouden in Beuningen. De politie had het busje vanuit de lucht en met een motor gevolgd. Ooggetuigen zeggen tegen verschillende media dat de pakketbezorger snel reed in de woonwijk waar maximaal 30 kilometer per uur mag worden gereden. Het slachtoffer sprak hem daar volgens hen op aan, waarna de situatie escaleerde.

Het slachtoffer zou op de motorkap terecht zijn gekomen en vervolgens op straat. "Die bus reed tot daar door. En daarna reed hij achteruit terug weer over hem heen. En toen is hij keihard weggereden", zegt een getuige tegen De Telegraaf.

'Ons mooie gezin'

De politie kan dit niet bevestigen en onderzoekt nog wat er precies is gebeurd. Ze proberen "een zo compleet mogelijk beeld te krijgen en getuigenverklaringen te koppelen aan het technisch onderzoek". Ook wil de politie graag met eventuele nieuwe getuigen spreken en meer camerabeelden zien.

Het slachtoffer laat een vrouw en twee kinderen na. "We hadden nog zoveel mooie dingen samen willen doen, herinneringen maken met ons mooie gezin, maar 1 persoon heeft ervoor gezorgd dat wij je nu voor altijd kwijt zijn!", schreef zijn vrouw op Facebook.

De getuigen hebben slachtofferhulp aangeboden gekregen.

Football news:

Cheryshev gaat Valencia niet verlaten. De coach vertrouwt hem
Bayern gaf de middenvelder Dayak Union een lening met een buy-out optie. De Berliners huurden de 19-jarige Duitser tot het einde van het seizoen met het recht op terugbetaling. Eerder werd gemeld dat Milaan, Keulen en Nice ook Dayaka opeisen. In 14 wedstrijden scoorde de middenvelder drie doelpunten. Meer informatie over de statistieken vindt u hier
Ik verhuisde naar Chelsea op zijn leeftijd en het kostte me een jaar om mezelf te vinden. En hij heeft al zoveel wedstrijden ... Chelsea manager Frank Lampard sprak hoog van middenvelder Mason Mount, die scoorde het winnende doelpunt tegen Fulham in de Premier League. Mason speelde een uitstekende wedstrijd. Hij verdient lof voor de manier waarop hij vandaag gespeeld heeft. Mason werkte een beetje dieper, maar vond nog steeds mogelijkheden om het strafgebied te benaderen. Zijn vaardigheden en houding zijn geweldig, dus hij verdient het. Ik vind zijn optreden geweldig. Hij is een goede speler voor ons. Dus het was vorig jaar en dit jaar. Dit is een goed voorbeeld van wat ik bedoel als ik het over jongeren heb. Hij werd vorige week 22. Op mijn 22e verhuisde ik naar Chelsea en blies de wereld niet op met mijn spel. Het kostte me een jaar om mezelf te vinden. Maar Mason heeft al zoveel spelletjes onder zijn riem. Als je naar onze aanval kijkt, zie je Pulisic, Kai Havertz, Callum Hudson-Odoi, Tammy Abraham en Timo Werner. Ze zijn allemaal jong zei Lampard
Mbappe scoort niet voor PSG 4 wedstrijden op een Rij. Dit is zijn ergste reeks sinds April-mei 2018
Mourinho over Rashford ' s woorden: Ga naar Opta en trek je eigen conclusies. Liverpool-Manchester United-en dus nogal een harde wedstrijd
Real Madrid heeft een fout gemaakt door Hakimi te laten gaan. Soms zeg ik tegen mezelf: stel je voor dat jij en hij - We zouden met een goede snelheid bewegen
Barcelona zou Messi ' s deelname aan het spel met Atletisch niet overwegen als het niet voor de trofee wedstrijd was