Netherlands

Negen jongeren in Helmond aangehouden wegens vuurwerkoverlast

In Helmond heeft de politie vrijdagavond negen jongeren aangehouden wegens vuurwerkoverlast. Ze werden allen opgepakt tijdens een grote politieactie, ingezet nadat de stad de afgelopen dagen met relatief veel overlast te maken had, schrijft de politie in een verklaring.

Een 16-jarige jongen werd aangehouden nadat hij een volle tas met niet-aangestoken vuurwerk in het gezicht van een agent gooide. Een leeftijdgenoot werd aangehouden in verband met vuurwerkverkoop. Een 21-jarige man werd ingerekend nadat hij vuurwerk naar een voorbijganger gooide en een prullenbak opblies.

De andere aanhoudingen werden gedaan bij de controle van tientallen jongeren. Twee van hen konden zich niet legitimeren en een ander beledigde een agent. Een 18-jarige man werd aangehouden omdat hij vijf zakjes hasj bij zich had. Ook hield de politie twee personen aan nadat een 19-jarige man uit Eindhoven agenten waarschuwde dat hij was beroofd.

Football news:

Verona heeft een ex-Juventus-middenvelder, Sturaro
Jovic heeft 3 doelpunten in 76 minuten na terugkeer van Real Madrid naar Eintracht
Real Madrid gaf Alcoyano game T-shirts, je kon elke naam kiezen. De meest populaire zijn Modric, Benzema en Ramos
Bayer heeft 4 van hun laatste 6 Bundesliga wedstrijden verloren. In de laatste 6 bijeenkomsten van het Duitse kampioenschap, Peter Boss' team heeft slechts 1 overwinning en 1 loting, 4 verloren meer. Het is opmerkelijk dat Bayer voor deze serie ongeslagen werd in de Bundesliga - sinds het begin van het seizoen heeft het 12 wedstrijden gespeeld, waardoor het 8 en 4 keer de wedstrijd heeft teruggebracht tot een gelijkspel. In de volgende ronde gaat Leverkusen naar Leipzig
Sevilla striker en-Nasiriya versloeg Messi en Suarez om de eerste plaats in de lijst van La Liga scorers te bereiken
Zlatan speelt zijn 600ste wedstrijd in het kampioenschap
Stefano Pioli: Atalanta bereikte bijna de halve finale van de Champions League. Maar Milaan is zich bewust van zijn kracht