Netherlands

Nog 7 dagen tot verkiezingen VS: Trump spreekt duizenden aanhangers toe in Pennsylvania

Zoals verwacht heeft de Senaat de voordracht van Amy Coney Barrett bij het Hooggerechtshof goedgekeurd. Hiermee heeft president Trump zijn derde benoeming rond bij het hoogste rechtsorgaan van de VS.

In het Hooggerechtshof komen nu zes rechters die bekend staan als conservatief, tegenover drie progressieve. Deze rechters zijn voor het leven benoemd.

Update 01.00 uur: Groot contrast tussen campagnebijeenkomsten Trump en Biden in Pennsylvania

Donald Trump en Joe Biden hebben campagne gevoerd in de staat Pennsylvania. Zoals vaker zagen de campagnebijeenkomsten van beide kandidaten er heel anders uit: Trump sprak op meerdere plekken duizenden aanhangers toe, terwijl Biden slechts enkele tientallen mensen ontmoette.

Trump bezocht onder meer een bedrijf en een vliegveld:

Trump spreekt aanhangers toe op een vliegveld in Pennsylvania AFP

Biden, die vanwege corona helemaal geen grootschalige bijeenkomsten bezoekt, sprak met zijn achterban voor de deur van een campagnebureau in de stad Chester. Hij viel zijn tegenstander opnieuw aan op zijn coronabeleid: "Het komt erop neer dat Donald Trump de slechtst mogelijke persoon is om ons door deze pandemie te leiden."

Trump zei dat Bidens aanpak van het coronavirus de Amerikaanse economie hard zou raken. "Het is de keuze tussen een knal van Trump of een lockdown van Biden."

Biden op een campagnebijeenkomst in Chester AFP

Football news:

Inter wil Giroud ondertekenen in Januari
ISCO agent: hij wil proberen te spelen in een andere competitie
Roberto de Derbi is de nieuwe Serie A coaching star. Zijn Sassuolo is het beste controle team in Italië, maar het mist improvisatie
Wayne Rooney: Chelsea en Mourinho wilden me tekenen, er waren ook Real Madrid en Barcelona
Eriksen kan naar Real Madrid, ISCO-inter gaan als onderdeel van de uitwisseling (Sky)
Beckham keerde 23 jaar later terug naar de cover van FIFA. Voor dit, zal hij meer dan betaald in echte PSG
Barcelona heeft een bonus van 5 miljoen euro overgemaakt naar Borussia voor de overdracht van Dembele. De Catalanen hebben al meer dan 130 miljoen betaald.Barcelona betaalt nog steeds bonussen aan Borussia Dortmund voor de transfer van Ousmane Dembele. Volgens Kicker heeft