Netherlands

Politie treft levenloos lichaampje pasgeboren baby aan in Wernhout

Brabant In het Brabantse Wernhout is woensdag avond het stoffelijk overschot van een pasgeboren baby gevonden, meldt de politie.

In het Noord-Brabantse Wernhout is woensdag aan het einde van de middag een stoffelijk overschot aangetroffen van een pasgeboren baby. Dat heeft de politie bekendgemaakt. De politie kreeg om 17.30 uur een melding van iemand die iets verdachts had gezien.

Volgens Omroep Babant lag de baby in een groene vuilniszak naast een afvalbak in een bungalowpark bij de Kleine Heistraat. Toen een voorbijganger deze wilde opruimen, trof die het kind aan. De politie heeft een onderzoek geopend naar de zaak. Daarbij is een groot deel van het park afgezet.

Het Nederlands Instituut voor de Documentatie van Anoniem Afstanddoen (NIDAA) meldde onlangs op NPO Radio 1 dat het aantal gevonden en geregistreerde dode baby’s in de afgelopen twintig jaar iets is teruggelopen van zestig naar zo’n veertig tot vijftig per jaar. Het kan zo zijn dat het aantal in werkelijkheid hoger ligt, omdat sommige kinderen niet gevonden worden.

Football news:

Vladimir Petkovic: Zwitserland is boos op de derde plaats. We kunnen alleen maar wachten
Vidal en Medel krijgen een boete voor een bezoek aan een kapper in een hotel in Chili. De Federatie bevestigde het verhaal met prostituees niet
Javi Martinez verhuisde naar Qatar
Turkse aanvoerder Yilmaz bij vertrek uit de Euro: we verontschuldigen ons bij iedereen, we schamen ons
Ik werd zelfs verliefd op Mancini. Deze Euro maakt elke Italiaan gelukkiger
Chalhanoglu is Interessant om te Inter. Hij heeft een contract met Milaan tot 30 juni
Yuri Kaminsky op Euro 2020: We kijken en wroeten voor ons team. We geven geen advies aan Cherchesov en bouwen geen tactiek, maar natuurlijk bespreken we het