logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Netherlands

Schutter bloedbad Ohio was onder invloed van cocaïne en alcohol

Resultaten lijkschouwing

29 minuten geleden Aangepast: 21 minuten geleden

Beeld © EPA

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

De 24-jarige Connor Betts die in Ohio zijn zus en acht anderen doodschoot, was tijdens de schietpartij onder invloed van cocaïne en alcohol. Dat blijkt volgens de politie uit de lijkschouwing.

De schutter had niet alleen cocaïne en alcohol in zijn bloed, maar bleek ook antidepressiva te gebruiken. Daarnaast droeg hij tijdens de schietpartij een zakje cocaïne bij zich.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Schutter Dayton vermoordde ook eigen zus en haar partner

Bloedbad

De 24-jarige Connor Betts richtte vorige week een bloedbad aan waarbij negen mensen omkwamen, onder wie zijn zus. Hij begon midden in een drukke uitgaanswijk in Dayton (Ohio) te schieten. Het drama voltrok zich volgens de politie in een halve minuut. Agenten die toevallig ter plaatse waren, konden snel ingrijpen en schoten Connor dood.

Motief onduidelijk

Eerder vandaag boden de ouders van Connor excuses aan voor de 'ongevoelige' rouwadvertentie die ze plaatsen na de dood van hun zoon. Daarin werd met geen woord gerept over de gruwelijke daad die hij begaan had. Het is nog altijd niet duidelijk wat het motief van de schutter was.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Schietpartij na schietpartij in de VS: waar komt dat vandaan?

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO