Netherlands

Simon Keizer speelt open kaart over cosmetische ingreep

Entertainment

33 minuten geleden Aangepast: 27 minuten geleden

Beeld © ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Twee jaar na de ingreep geeft Simon Keizer (36) het zonder gêne toe: hij heeft haarimplantaten. Dat vertelt de muzikale wederhelft van Nick Schilder (36) in zijn podcastserie 'Ik & Simon'.

"Ik maak er ook geen geheim van"

In 2018 nam Simon het heft in eigen handen en het besluit om zijn destijds kalende koppie eens flink aan te pakken. In zijn YouTube-podcast Ik & Simon vertelt hij nu uitgebreid over de behandeling. De zanger liet haartjes weghalen bij zijn 'eeuwige sneeuw', waarmee de zijkanten van het hoofd en het achterhoofd worden bedoeld. "Hoe kaal je ook bent, daar blijft haargroei", weet Simon. Die haartjes worden vervolgens op de 'dunnere plekjes' weer teruggezet. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Simon Keizer roert vrouw Annemarie tot tranen

Voor Nederland hield Simon het geheim, maar thuis in Volendam speelde hij open kaart. "Dit weet mijn omgeving, ik maak er ook geen geheim van", verklaart de zanger. "Ik heb ook altijd gezegd: als het ter sprake komt, ga ik het niet uit de weg." Het ging voornamelijk om zijn kruin, legt hij uit. "Ik merkte het gewoon als ik uit de douche kwam", zegt hij over de verdwijnende haren op zijn hoofd. Verder stelt hij dat het voor mannen nog 'een beetje uit de taboesfeer' moet verdwijnen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Simon Keizer viert huwelijksjubileum met prachtige trouwfoto

Simon wilde niet uiteindelijk helemaal kaal zijn en ging dus overstag. "Mensen valt het niet op dat het dunner wordt, jij ziet dat zelf als eerste. Dus wees er dan juist op tijd bij, zodat het nooit zal opvallen." Hij is bij lange na niet de enige Bekende Nederlander die de lokken liet aanvullen. Gerard Joling, Peter van der Vorst, Jan de Hoop, Lange Frans en Frans Bauer gingen hem voor. 

In de video hieronder zie je hoe Loiza Lamers' haartransplantatie verliep. 

Football news:

Courtois speelde 17 droge wedstrijden voor real in het seizoen La Liga. Dit is het beste resultaat in 25 jaar
Sergio Ramos: het zijn niet de scheidsrechters die La Liga winnen of verliezen
De banier van de arbeider werd getroffen door de bliksem tijdens de training. Ze zeggen dat er geen zichtbare tekenen van onweer waren
Marcelo stapte op zijn voet. Het is een straf
Ramos scoorde 5 goals na de hervatting van het seizoen, 3 van sancties
Jurgen Klopp: titels maken spelers niet beter. Ik hou niet van vragen over dynastie en dominantie
Xavi ' s nieuwe contract met al-Sadd heeft de mogelijkheid om naar Barcelona te vertrekken