Netherlands

Sonny en Jaydi speelden in 2019 al eens dat ze uit elkaar waren

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Het viel 'Temptation Island: Love or Leave'-ster Sonny rauw op zijn dak toen zijn inmiddels ex-vriendin na één week filmen de handdoek in de ring gooide. Ze ging ervandoor met haar hunk Ricky. Toch was er al eerder sprake van een 'relatiebreuk' tussen het koppel.

Als deelnemers van het programma Wereldreis op Wielen en hoofdrolspelers in een videoclip van Mick Harren, hebben Sonny en Jaydi al heel wat minuten voor de camera gemaakt. Juist die videoclip is van toepassing op wat zich nu afspeelt in Temptation Island: de twee proberen met matig acteerwerk duidelijk te maken hebben dat ze ruzie hebben en dat hun liefde niet langer standhoudt.

De parel van een clip bekijk je hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sonny van Temptation heeft ex Jaydi nog altijd niet vergeven

In de nieuwste aflevering van Love Therapy doet Sonny uit de doeken hoe het echt met hem gaat nadat Jaydi zijn hart heeft gebroken. Ondanks dat hij bruut aan de kant is gezet, gaat het de goede kant op. Ook vertelt de smaakmaker van Temptation Island wat hij écht van Ricky vindt. 

Football news:

Gattuso kreeg een boete van 3 duizend euro voor godslastering
Burnley vraagt 50 miljoen pond voor Pope. De keeper is Interessant om Tottenham
Gladbach middenvelder Neuhaus wil graag naar Liverpool verhuizen, zijn compensatie is 40 miljoen euro. Bayern zijn onwaarschijnlijk om te vechten voor een speler
Sampaoli nam de leiding over Marseille. Contract - tot 2023 is Jorge Sampaoli de nieuwe hoofd coach van Marseille geworden
Carlos Bianchi: PSG kan 5-6 goals Scoren voor Barca in de tweede etappe van de Champions League
Directeur van Shakhtar Srna over Roma in de 1/8 finale van de Europa League: kansen 50-50
Eintrachts aanvaller Silva scoorde zijn 19e doelpunt in de Bundesliga. Lewandowski heeft 26 doelpunten, Holand heeft 17